reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
enni - musi być dobrze, dobrze że z maluchami jest wszystko ok. Nie jedna miała krwawienie, książki, ale było dobrze. Trzymaj się kochana :)

niebajka - czekam na Twoje wyniki , ale wiem, że to tylko formalność :)

Dzięki za kciuki, przydaja sie :)

Kasik pamiętasz może dlaczego plamilas?i w którym tygodniu? To było plamienie czy krwawienie? Mi nic nie powiedzieli skąd to :(

enni - a nie zrobił Ci się może jakiś krwiak koło dzieciaczków? Bo ja tak miałam - niby młodsza ciąża (bo jakoś w 9/10 tc), ale miałam plamienia. Na oddziale była ze mną dziewczyna w 12 tc to mówiła, że ją dosłownie krew zalała i też zrobił jej się krwiak. Dużo leż, nie stresuj się bo to źle wpływa na Ciebie i dzieci.
Pamiętaj - jesteśmy z Tobą! :*

Poprzednio byl 10 i mowil ze ok... dziwne to:/ tez mi się wydaje ze maly:( ale na bank dostane maila "progesteron w normie"..
Czekam co mi dr odpisze:) moze mnie w koncu zaprosi na wizyte;)

niebajka ja miałam we wtorek badany progesteron i miałam 48 i mój doktorek dzwonił do mnie i mówił że jest bardzo ładny i dawki leków nie zmieniamy ja biorę cały czas 2 dowcipne 100 lutki i 2 podjęzykowo 3 razy dziennie ,ale może każdy inaczej to się nie martw że ja tak zasugerowałam:sorry:

reklama
Do góry