reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

A więc dziewczęta...moje wyniki estradiolu i progesteronu w sobotę jak to lekarz określił "doskonałe", a endo mialo 9,5 :-) twierdzi, że prawidłowe. Więc od niedzieli standarowy zestaw leków i w piątek zaplanowany crio :-) Cieszę się i jednocześnie już się boję... W rodzinie kolejny wysyp nowo narodzonych i ciężarnych, co dodatkowo mnie i cieszy i doluje?

reklama
DW, no i to są wieści :) cieszę się, bo przyznam, że mina mi zrzedła, jak przeczytałam, że lekarz stawia transfer pod znakiem zapytania... cała moc z Tobą :)

a u mnie nadal nie ma @, zaraz zwariuję!!!!

mika - witaj, niestety Ci nie pomogę, bo nie byłam w takiej sytuacji.

anika11 - nie martw się, @ w końcu się pojawi. Mój protokół długi był taki sam jak dziewczyny pisały.

DW87 - super wieści, że transfer będzie. Wpisze do kalendarza.

enni - jak się czujesz? Dobrze, że namierzyli tego dziada krwiaka. Maluchy tez ok?

Nie mam czasu ostatnio na zaglądanie tu częste. Ale się staram. Kończę później prace, zanim wrócę, zanim obiad i już noc :(.

Jutro trzymamy kciuki za udany transfer DW87 :)

Kalendarz

LIPIEC

10 - DW87 - udany criotransfer
10 - enni - wizyta u gina??
13 - OlaSzy - spotkanie z maluszkiem :)
14 - KasiaMakaronik - wizyta serduszkowa
16 - Madziulka Rz - usg spotkanie z Kacperkiem
20 - niebajka - usg serduszkowe

Czy kogoś dopisać do kalendarza, bo może przegapiłam coś?

Ostatnia edycja:
Jedz, jedz kochana! Endo Ci pieknie uroslo przez te pare dni:) estrofem super zadzial:) kciuki za jutrooo!!:**

Enni zaczynam sie niepokoic o Ciebie:(

reklama
DW ja już trzymam kciuki za transfer :)
Kasik,Niebajka u mnie na szczęście wszystko Oki,lecą ze mnie tylko jakieś brązowe brudy i to tyle o ile. jutro będę mieć badanie i sprawdza czy reaguje na leki i krwiak się wchłania, jak będzie Oki to do domu, także rano dam Wam znać :)

Do góry