reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik dobrze pisze - jak brązowe to dobrze (chociaż byłoby rewelacyjnie, gdyby już nic nie leciało z Ciebie ;-) ) - nie martw się jak krwiak będzie powoli się wchłaniać. Z tego co pamiętam mój miał 1,5 cm na 2 cm i dobre 3 tygodnie się wchłaniał przy dużej dawce leków i ciągłym leżeniu. ENNI - będzie dobrze! Już z górki! Jak skończy się ten horror to już wszystko będzie dobrze, zobaczysz :) po 13 tc ryzyko poronienia drastycznie spada (na szczęście) i zaczniesz w pełni cieszyć się maleństwami.
Trzymaj się i jakbyś czegokolwiek potrzebowała - daj znać! Przyjadę, pomogę, pokrzyczę jak trzeba (na lekarzy oczywiście:-))

Enni super:) czekam na jutrzejsze wiesci o wyjsciu do domu:) kciuki za Was caly czas zacisniete!

KasiaM pochwal sie jutro koniecznie wynikiem badan:)
Ja mam z dzisiaj
Beta 23 256
Prog 20,56 - w koncu urosl;)
Nie moge sie doczekac Twojej wizytyyy:)))

DW &&&&:)))

Niebajko, ale ładne cyferki :*

Enni, cieszę się, że się odezwałaś i ze z Wami wszytsko dobrze:) krwiak się wchłonie i na długie miesiące z plamieniami sie pozegnasz! :)

DW, kciukasy za jutro:))

Hess, a poza pracą jak się miewasz? :) usciski!

No to pojadę jutro ;-) Dziękuję dziewczyny za kciuki, od jutra będą jeszcze bardziej potrzebne !
Niebajka, piekne wyniki, dziecię rośnie ;-)
Enni, trzymam kciuki żebyś jutro wróciła do domu :-D

niebajka super wyniki aż się dziś boję mojego masz jakieś dolegliwości bo mnie piersi przestały boleć i martwię się czy jest ok
DW mocne kciuki podwójnie zaciśnięte:tak:
enni mam nadzieję że wrócisz dziś do domku bo nie ma to jak w domu:tak::-D

DW, czekamy na wieści:)

Dziewczyny, wlasnie zajrzałam do teczki z dokumentami i okazuje się, że lekarka w formularzu zgody na leczenie zakwalifikowała nas ze względu na niepłodnośc kobiecą, nieokresloną, a jako zastosowaną metodę terapii wskazała "IVF_ICSI". wiem, że chodzi tu o mikroiniekcję plemnika do komórki.
czy ta metoda daje większe szanse niż klasyczne ivf? macie jakies obserwacje na ten temat?

poki co @ nadal brak:/ no ja nie mogę!!

reklama
Anika ja mialam zawsze taka wlasnie metoda. Moj dr twierdzi, że jest skuteczniejsza w przypadku sredniego/słabego nasienia.

Czekam...odezwę się później :-)

Do góry