reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Jutro trzymamy kciuki za OlaSzy i piękne widoki :)

Kalendarz

LIPIEC

13 - OlaSzy - spotkanie z maluszkiem 

14 - KasiaMakaronik - wizyta serduszkowa
16 - Madziulka Rz - usg spotkanie z Kacperkiem
20 - niebajka - usg serduszkowe
20 - DW87 - I pozytywna beta

Czy kogoś dopisać do kalendarza, bo może przegapiłam coś?

reklama
OlaSzy udanego spotkania z maluszkiem :)

Ja niestety nadal w szpitalu no i dzisiaj w nocy znowu krwotok :( psychicznie jestem wrakiem człowieka :( i coraz częściej nachodzą mnie myśli że moje skarby chcą mnie opuścić :((

Enni, trzymam mocno kciuki! Niech te paskudne krwawienie w końcu da ci spokój!

A mnie dziewczyny wczoraj wieczorem (2 dpt) zaczął kaszel męczyć :-( Martwi mnie to, że mogę zaszkodzić kropkowi, utrudnić ewentualną implantacje. Jaki pech, do tej pory ok a tu jak na złość kaszel :-( Jestem trochę podlamana.

OlaSzy, kciuki za piekne widoki :-)

Olaszy trzymam kciuki za piękne widoki
DW mam nadzieję że ten cholerny kaszel Tobie przejdzie i nie denerwuj się trzymam kciuki żeby kropek się zadomowił
dziewczyny ja jutrzejszej wizyty to się boję jak cholera od początku nie miałam za dużych objawów ciąży nawet mogę powiedzieć, że żadnych
bolały mnie troszkę piersi i miałam lekko zaczerwienione brodawki a od czwartku nic kompletnie boję się że to dobrze nie wróży jak ja to przeżyje jak coś:-( jeszcze na dodatek nie mogę spać ciągle jakieś koszmary mi się snią

enni wiem, że to ciężkie, ale maluszki nie chcą Cię opuścić. WALCZĄ i nie poddają się i Ty też nie możesz! Zobaczysz, jeszcze chwila i Twoja ciąża będzie nudna do samego końca!

Dziewczyny, dziękuję za kciuki :) Byłam rano na pobraniu krwi i strasznie zirytował mnie dziadek. Pani w kasie powiedziała, że mam wejść z pierwszeństwem, bo jestem w ciąży, to i tak dziad jeden wepchnął się przede mnie (dosłownie odpychając mnie od drzwi), a jak mu oznajmiłam, że miałam wejść pierwsza to machnął ręką i powiedział, że "co to za ciąża, której nie widać, może Pani poczekać". Pomijam, że byłam w bluzie, bo zimno i nawet 9. miesiąc ciężko byłoby zauważyć. Ahh... Grrrrr!

OlaSzy, nie ma to jak uprzejmi ludzie otaczający nas ehhh.

Kasia Makaronik, będzie dobrze! Tak długo czekalas na ten cud ,że już teraz muszą być same fantastyczne wiadomości! Mocno trzymam kciuki!

OlaSzy - a to dziad, niestety ludzie tak mają, traktują Cie jak ciężarna dopiero gdy widać brzuch, a to też nie zawsze.

KasiaMakaronik - dziewczyno, spokojnie, jutro będzie serce jak dzwon :)

enni - strasznie mi przykro, że ten krwiak tak Ci daje popalić, ale nie waż się mieć ponurych myśli. Twoje dzieci są silne i Tu też musisz być.... dla nich :) Myślami jestem ciągle z Wami :)

Jutro trzymamy kciuki za serce jak dzwon Kropka KasiMakaronik :)

Kalendarz

LIPIEC

14 - KasiaMakaronik - wizyta serduszkowa

16 - Madziulka Rz - usg spotkanie z Kacperkiem
20 - niebajka - usg serduszkowe
20 - DW87 - I pozytywna beta

Czy kogoś dopisać do kalendarza, bo może przegapiłam coś?

reklama
Enni, cholera jasna, co to za dziadostwo jest!!! wypłacz się, wyzal mezowi i przyjaciolce, a potem glowa do gory i odrzuc ponure mysli, choc latwo nie jest. Twoje Maluchy są dzielne, bo walczzą mocno, by z Tobą zostać. Tworzycie zgrany zespól, wiec to wszytsko dobrze się skonczy:)

Kasia, znalazłas się w gronie dziwczyn, które zadnych dolegliwosci ciązowych nie maja i jutro zaczniezsz się z tego cieszyc, jak tylko serduszko zobaczysz:) wierzę, że bedą piekne widoki :)

Hess, ja bardo bym chciała się znaleźć na tej Twojej liscie, ale @ się nie pojawila jeszczze i opoznia mi start :( dola mam z tego powodu wielkiego. spoznienie 10dni, test negatywny. ech :/

Do góry