reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Odpoczywamy aż do poniedziałku 

Kalendarz

LIPIEC

20 - niebajka - usg serduszkowe
20 - DW87 - I pozytywna beta
20 - kwiatuszekq - załatwianie histeroskopii
28 - anika11 - wizyta przed stymulacją
28 - KasiaMakaronik - wizyta u lekarza prowadzącego

SIERPIEŃ

14 - Madziulka Rz - kolejne spotkanie na usg
27 - KasiaMakaronik - test PAPPA

Ostatnia edycja:
reklama
Kwiatuszek - trzymam mocno kciuki juz.

Madziulka Rz - bardzo się cieszę, że Kacperek dokazuje, że wszystko jest ok. Zdrowo rośnijcie ;)

DW87 - juz się nie mogę doczekać Twojej pozytywnej bety :) Będziesz powtarzać co dwa dni?

Jejku jeszcze w to nie wierzę do końca .....
Czas strasznie się wlecze , chciałabym już listopad ;-)
Hess możesz mnie zapisać teraz na 14 sierpnia .....

Trzymam mocno kciuki za Was , jestem pewna ,że już nie długo poczujecie i zobaczycie swoje szczęście ;-)
Przesyłam Wam fluidki (nareszcie mogę ) hah

Ostatnia edycja:
Hess :-) Chciałbym w ogole zobaczyć w poniedziałek pozytywną betę, jakby taka była to bym powtarzala ? ;-) Nie chcę się nakrecac, bo rozczarowań już tyle było... Dziś nad ranem obudził mnie brzuch, chwilę pobolewal delikatnie, teraz nie. Piersi mam z rana najbardziej tkliwe, trochę bolace... Ale to pewnie wszystko zasługa progesteronu, którego sporo biorę. Ehhh, byleby do poniedziałku...

Enni, co u was??? Juz w domu? ??

Madziulka, cieszę się razem z Toba☺ i niech czas przyspieszy, byś sxybko mogla się cieszyć macierzyństwem, a wszystkie staraczi cudownym efektem☺

DW czekam ma Twoja pozytywną bęte:)
Madziulka życzę Ci tak jak i sobie żeby ten czas troszkę przyspieszył :)

Wreszcie po 2 tygodniach tulaczki po szpitalach jestem w domu.Na szczęście krwiaka żadnego juz nie ma,ale spływa ze mnie jeszcze jakas brazowa wydzielina ale jak powiedzieli ze to normalne. Mam się oszczędzać i nie dźwigać, czyli leżę bo strach mi nie pozwala wrócić do normalnego życia. W poniedziałek m a m wizytę u lekarza także zobaczymy co tam się dzieje

enni - super, że jesteś już w domu! Wypoczywaj, myśl pozytywnie. Mam nadzieje, że już nie czeka Cie więcej takich nerwowych sytuacji! Odetchnęłam z ulgą jak przeczytałam, że już jesteście u siebie, bardzo się cieszę ;-)

Enni, jak to dobrze, że krwiak zniknął :-) odpoczywajcie w domu :-)

Jak zwykle przed beta mam stracha, brzuch trochę cmi, piersi trochę bolą, czasami dochodzi ból pleców, nie wiem co o tym myśleć? Boję się tego poniedziałku...

Enni, Madziula same dobre wieści!! :)) bardzo, bardzo sie ciesze!

DW kciuki za Ciebie caly czas:)
Kwiatuszek za Ciebie rowniez!

DW mam nadzieje ze tym razem się uda :) jeszcze tylko weekend przed Toba, szybko zleci!

KasiaM dochodzę do siebie po intensywnym tygodniu. Bylam juz wykonczona psychicznie i fizycznie, ale 2 tyg laby przedemna:D
Widzę, ze jestem strasznie do tylu w porównaniu do Ciebie... :/
Byleby do poniedziałku Dziewczyny!

reklama
Do góry