reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
enni bardzo się cieszę że już w domku masz rację oszczędzaj się pewnie ciężko tak wyleżeć ,ale niestety trzeba :tak: pozdrawiam
DW ja już trzymam mocne kciuki za poniedziałek .Pamiętaj że każda z nas ma inny organizm ja nic nie czułam i nadal nie mam dolegliwości nawet mnie piersi nie bolą a jednak się udało ,mam nadzieje że i tobie się powiedzie

Ostatnia edycja:
Enni czekalam na wiesci od Ciebie, ciesze sie, ze jestes juz w domu bo tam wiadomo najlepiej. Oszczedzaj sie ile wlezie ale nie lez caly czas bo wydzielina, ktora i tak musi wyleciec po wstaniu z dlugotrwalego lezenia bedzie wylatywala ze wzmozona sila i bedzie Cie stresowac. Ja tak mialam i gin mi wytlumaczyl, ze to od ciaglego lezenia. Mozesz troche siedziec i polegiwac :)

DW juz trzymam kciuki za poniedzialek :)

Aż mi się mordka uśmiechnęła od Waszych postów ,dziękuję że tak mnie wspiracie :)

Kasik właśnie zauważyłam ze jak pochodzę to spływają ze mnie te brudy, bo inaczej tego nie idzie nazwać:) tez miałaś takie brązowe faflochy? A czasami jakby czarne? Okropne to co ze mnie spływa

Enni jeszcze troche 'brudnych' nerwow przed Toba,ale grunt ze wszystko sie dobrze potoczylo:) wracaj do sil Mamusiu:*

Aniko no bo mam tyly straszne :/ Kasia umowiona na pappa a ja nawet babla jeszcze nie widzialam:p

Niebajka no m nadzieję że tylko brudy będę widzieć bez krwi :)

Kasik długo tak brudzilas? Faktycznie troszkę pochodzilam i ciągle się oczyszczam.W poniedziałek mam wizytę u gina zobaczymy co powie. Troszkę daleko teraz będę mieć do lekarza bo 130 km ale w moim mieście żaden gin ani w szpitalu juz mnie nie zobaczą

reklama
Enni dokladnie nie pamietam ale po wyjsciu ze szpitala jeszcze okolo tygodnia. Niestety pozniej plamienia meczyly mnie do okolo 12 tc ale krwi juz wiecej nie bylo, tylko brazowe, raz ciemniejsze, raz jasniejsze. Wracaly jak bumerang, taki byl urok mojej ciazy ;)

Do góry