reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
niebajka ale super kropek to już nie taki mały teraz jak na drożdżach będzie rósł bardzo się cieszę ogólnie jak się czujesz
DW powodzenia mocne kciuki za wynik pozytywny:tak:
Kwiatuszku udanej histeroskopi:tak:

Kasiu Twoj Kropek jest na bank tak samo duzy:D teraz przyrosty o 1mm dziennie :)
Gdyby nie te upały czulabym sie naprawde dobrze, ale jak tylko jest duszno i gorąco natychmiast mnie mdli.. a wtedy to juz nie wiem co ze soba zrobic:/ popoludnia to koszmar.. az zasne.. I wszystko mi smierdzi! W tygodniu rozkrecilam zlewozmywak i szorowalam odplyw i syfon bo mi cos z rury podlatywalo.

No i pobolewa macica;) rozpycha sie maleństwo :p
Piersi bolą, ale do zniesienia, trochę sie zaokraglily, wiec dumna jestem:D

A Ty? Jak tam? :) dzieje sie cos?

Dzuewczyny czekamy na wiesci:)

mam pytanie do Gametówek ze Rzgowa - czy miałyście jakąs wizyte u dr Połacia? moja gin jest na urlopie i wizyte przez stymulacją mam własnei u niego. i tak się zastanawiam, co to bedzie...

Mnie prowadził dr Połać - niezwykle miły, delikatny, odpowiada na wszystkie pytania i sam też dużo dopowiada. Nie martw się, wizyta na pewno będzie udana! :)

DW87 - przykro mi niezmiernie. A robiliśmy jakieś dodatkowe badania? Np komórki NK?

niebajka - tak, czekam aż klinika dostanie kasę do września. Dzwoniłam w zeszłym tyg, ale jeszcze nie mieli odp. Inne kliniki w Wawie nie mają miejsc. Tak więc czekam i nic nie robie. :(

reklama
DW bardzo mi przykro nie wiem co powiedzieć :baffled:
niebajka ja od 2 dni jestem wzdęta żadnych mdłości dolegliwości mój to się śmieje ze mnie że na punkcie piersi to mam bzika bo powinny przecież boleć a one tylko się zaokrągliły mam nadzieję że kropek tam sobie rośnie i jest mu dobrze:tak:.

Do góry