reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess, ale piękne foty nam pokazalaś :) mam nadzieję, że ładujesz akumulatory i mimo że "wszędzie dobrze, ale...." łykasz atmosferę odwiedzanych miejsc:) odpoczywaj!

Madziulka, najlepszego z okazji rocznicy ślubu :0 spełniania tego najważniejszego marzenia! :) łądne wieści przynosisz! w środę jeszcze będziesz badac estradiol? chłopaczki muszą się znaleźć! nie ma innej opcji:)

DW87, tak, pracuję w szkole? Ty może tez? :) jeśli wizyta wypada w dniu pracy, to biore koleżenskie, a teraz udało mi sie umówić na sobotę. wczesniej były wakacje, więc nie miałam tego problemu, ale u mnie raczej dyrekcja nie sprzeciwia sie koleżenskim. crio wypada mi we wtorek i zamierzam wziąc L4 do końca tygodnia od rodzinnej, która jest wtajemniczona... ;)

reklama
jutro odpoczywamy, ale w tym tygodniu będzie się działo za sprawą Madziulki :) :)

WRZESIEŃ

23 - madziulka - podgląd
25 - madziulka - punkcja ;)
29 - anika11 - criotransfer ;)

PAŹDZIERNIK

1 - Niebajka - spotkanie z Bąblem <3
14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe
- DW - crio!

Ostatnia edycja:
Anika, to pracujemy w tej samej branży hehe :-) Ja w pracy nikogo nie wtajemniczalam, zawsze kombinuje żeby wizyta była grubo po południu. A jak wypada w sobotę, to już w ogóle rewelacja :-) gorzej z mężem, ale do tej pory udawało nam się razem jeździć na wizyty. Nie łatwo pogodzić pracę i klinikę.
Też po transferach zazwyczaj brałam choć 3 dni zwolnienia. Chociaż nie ma na to reguły. Ale jak masz możliwość od rodzinnego to pewnie :-)

Madziulka, najlepszego z okazji rocznicy ślubu :0 spełniania tego najważniejszego marzenia! :) łądne wieści przynosisz! w środę jeszcze będziesz badac estradiol? chłopaczki muszą się znaleźć! nie ma innej opcji:)
Kochana bardzo dziękuję za życzonka :-) ...co do estradiolu to tak, będzie badany jeszcze w środę razem z progesteronem i badaniami do punkcji (na piątek) ;-) ...dziękuję za umieszczenie info w Kalendarzyku :happy:

cześć dziewczyny ja miałam gości przez ostatni tydzień więc rzadko zaglądałam dziś was nadrobię:tak::-)
Hess widzę że masz rewelacyjną wyprawę czerp ile się da :-D odpoczywaj
Ja byłam w czwartek u lekarza nasze maleństwo rośnie ma już prawie 11 cm i waży 150g jest wszystko ok oby tak dalej

Kasiu, to teraz się przygotuj na masakrycznie szybkie przyrosty w wadze :) mój alien w 25tc ważył już 870 g, a w okolicach 17 tc osiągnęła podobny wynik jak u Ciebie :) no i zaraz zaczną się ruchy, pierwsze kopniaczki:-)

DW, u mnie w pracy wiedzą dwie bliskie koleżanki i najczęściej one (jesli akurat mogą) biora mi koleżęńskie. U nas w ogóle nie ma jakiegos większego problemu, rzadko komu dyrekcja odmawia - no ale wiadomo, przesadzać nie można ;) ja mam ponad 200km do kliniki, więc łacznie z wizyta i podróżą w obie strony, pól dnia mi zawsze zleci :D

Kasia, pieknie rośniecie :) kiedy teraz wizyta? jak Cie do kalendarza wpisac?

OlaSzy, a Ciebie gdzie w kalendarzu dopisać? :)

reklama
KasiaM zazdroszczę wizyty :) ja juz rak dawno swojego Babla nie widzialam, a jeszcze ponad tydzien do wizyty...
Pocieszam sie, ze nasze malenstwa rosna podobnie, wiec Wasze paramrtry traktuje jak swoje:D hahah:p rosnijcie zdrowo :* a o plci coś wiadomo?

OlaSzy juz nie moge sie doczekac motylow w brzuchu :)
Dobrze, ze u Was juz spokojnie i bez przygod:)

Hess czekamy na kolejna fotorelacje:) odpoczywaj:*!

Do góry