reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
jutro odpoczywamy, ale tylko na moment :)

WRZESIEŃ

25 - madziula_87 - punkcja!
28 - OlaSzy - kontrola u lekarza prowadzacego
29 - anika11 - criotransfer :)

PAŹDZIERNIK

1 - Niebajka - spotkanie z Bąblem

Ostatnia edycja:
Kochane wreszcie dotarłam :nerd: ...tak jak czułam -poszło w ilość pęcherzyków (24/25 sztuk) ... w sobotę było 15 sztuk o wym. 10-12 mm, dziś wymiary od 15-17/18 mm największy... stymuluję się nadal dawką 150 jedn. Menopuru... estradiol 3000, progesteron 1,46... czyli jakby doszło do transferu, to pewnie będzie przełożony, co nie jak myślicie?:eek:... obawiam się hiperki :-( chociaż dobrze się czuję ;-)
Podglądanko i badanka w piątek.

Madziula, no wreszcie!! Przy takim prg na pewno transfer Ci przełoży.. ale to dobrze, bo skoro obawiasz się hiperki, to organizm będzie miał szansę się zregenerować i przygotować na crio. Wierzę, że wśród tej ilości znajdą się silacze:) a jak było u Ciebie we wcześniejszych stumulachach? Dobrze pamiętam, że to nie pierwsza procedura? (Pisze z tel i nie nam podglądu :/)

Czyli w piątek podglądanie a nie punkcja?
Tak, w piątek podglądanie :nerd:
We wcześniejszej stymulacji (rok temu) było 17 pęcherzyków, a stymulacja poprzedzona była antykami i wyciszaczem Decapeptylem Depotem 3,20... teraz bez antyków, tylko zastrzyki Gonapeptyl Daily 0,1 i stymulacja taka sama jak rok temu, czyli Menopur 150 jedn. dziennie :sorry:

Madziulka będzie dobrze , najważniejsze ,że nie dostałaś tego cholernego decapeptylu ......
mnie uchronił jeden lek przed hiperką o nazwie dostinex a miałam pobrane 22 komórki i tylko dzięki temu lekowi mój transfer z Kacperkiem się odbył ;-)

Kasia Makaronik teraz to dopiero się ciągnie i strach ogromny przychodzi , a mały grzeczny , czasem kopnie , lub z główki uderzy mamusię w pęcherz ;-) ale to najcudowniejsze kopniaki , których każdej życzę ...;-)

Dziś trzymamy kciuki za madzulke7 :)

WRZESIEŃ

25 - madziula_87 - podglad
28 - OlaSzy - kontrola u lekarza prowadzacego
29 - anika11 - criotransfer 

PAŹDZIERNIK

1 - Niebajka - spotkanie z Bąblem
12 - madziulka_rz- kontrola u lekarza
13 - niebajka - II prenatalne
14 - Hess - konsultacje w innej klinice
KasiaMakaronik - ołówkowa
DW - crio!

Proszę o uwagi, jeśli coś pomieszalam ;)

reklama
Do góry