reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dw :( :( :( co za niesprawiedliwość :( bardzo mi przykro. Wiem, że nic Cię teraz nie pocieszy i wszystko teraz w czarnych barwach jest :( trzymaj się jakoś. A po jakoś poczujesz się lepiej. Ale to nie teraz.

reklama
DW87 - kurcze, byłam pełna optymizmu co do Ciebie. A który to dpt? Będziesz powtarzać betę? Trzymaj się Kochana :*

KasiaMakaronik - co u Ciebie??

Jutro trzymamy kciuki za Hess :)

GRUDZIEŃ

12 - Hess - wizyta w trakcie stymulacji

14 - 24magda09 - udany criotransfer!!
16 - niebajka - wizyta kontrolna cukrzycy
19 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
31 - niebajka - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

HESS kciuki trzymam za kolejną wizytę i dobre wieści!!!! DW87 kochana tak bardzo mi przykro... ; ( najgorsza jest ta bezradność,staramy się wszystkiego próbować a i tak nie wychodzi... kochana jak dojdziesz do siebie odezwij się, nie poddawaj się...nabierzesz nowych sił i wróć do walki!!!

Hej Dziewczyny,

jestem już po wizycie, w poniedziałek mam punkcję :)

Obecnie Pani Dr naliczyła ok 20 pęcherzyków (17-18 mm) oraz sporo mniejszych (14-15 mm). Endometrium mam 10,5 mm.

Estradiol ponad 15000 (ale to w jakiś innych jednostkach, bo mówi, że inaczej to ok 6000). Więc poprzednie wyniki 3 i 5 tysięcy to tak na prawdę jakieś 1200 i 2000. Więc może hiperka mnie ominie, nie wiem. Ale dostałam do brania już od dziś Dostinex.
Progesteron mam teraz 6,2 - więc to też w jakiś innych jednostkach. Dlatego nie będzie świeżego transferu, tylko mrozaki.

anika11 - tak więc, ja też będę miała crio w styczniu, tylko pewnie jakoś pod koniec.

Trzymajcie od poniedziałku za mnie wielkie kciuki, a raczej nie za mnie, a za moje zarodki, żeby tym razem jakieś były!! Będą hodować do III doby. Dzień po punkcji dostanę telefon z info, ile było komórek, ile zapłodniło się itd. A w środę mam wizytę u lekarki w celu "omówienia" zarodków.

BOJĘ SIĘ, ŻEBY TYLKO SIĘ HISTORIA NIE POWTÓRZYŁA, ŻE NIE BĘDZIE ZARODKÓW :(

Odpoczywamy aż do poniedziałku :-)

GRUDZIEŃ

14 - Hess - punkcja
14 - 24magda09 - udany criotransfer!!
16 - niebajka - wizyta kontrolna cukrzycy
16 - Hess - wizyta embriologiczna
17 - KasiaMakaronik - wizyta u diabetologa
19 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
31 - niebajka - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

08 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę
anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Ostatnia edycja:
Hess już dziś trzymam kciuki za Twoje zarodki mam nadzieję że będzie ich :tak:;-)
enni super wiadomość gratuluję z całego serca:tak: niech dzieciaczki ładnie rosną
DW87 przykro mi :-( mam nadzieję że jak tylko się pozbierasz wrócisz do walki
dziewczyny u mnie wizyta bardzo dobrze Kamilek sobie rośnie ładnie waży ponad 1220 g :-) wszystko dobrze jak na ten miesiądż oby tak dalej ,tylko z tą cholerną cukrzycą walczę
U prowadzącego następna wizyta 8 stycznia a u diabetologa 17 grudnia

Hess, jak sie masz? Pewnie juz stres jutrzejszego dnia zaczal sie udzielac? Masz bardzo ladna liczbe pecherzykow, wierzę, że przełoży się to na maksymalna ilość zarodków! Tego sie trzymajmy! Zapladniac beda 6? Dostinex, woda i nabial w ruchu? Objawow hiperki mam nadzieje miec nie bedziesz.
I umowa jest taka? Ja rozpoczne, a Ty zakończyła miesiąc pozytywnym transferem ok? ;)

Dw87, myślę o Tobie :* wirtualnie Cię przytulam i nic nie piszę, bo i tak słowa nie pomogą. Czas...

reklama
anika11 - jeśli o punkcję chodzi, to się nie steruje, bo zawsze jest dobrze. Będę się martwić po, czy dostanę pozytywne wiadomości.
Wszystko co może zapobiec hiperce jest już wdrożone.
Umowę podpisuje bez wahania, Ty zaczynasz, ja zaraz po Tobie. Bardzo mi się to podoba :)

Do góry