reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Madzia pozdrowienia dla Ciebie i Zosi :)
Hess no jak przeczytałam to tak mi się buzia uśmiechnęła że do tej pory mam banana i wierzę że jutrzejszy wynik potwierdzi Twoje szczęście mocno trzymam kciuki :)
anika przeogromne kciuki za was żeby kropek tam się ładnie wgryzał w mamuśkę :)
niebajka jak tam się czujesz jak twój cukier
moje wyniki powtórzyłam płytki krwi mam 90 ,jutro jadę do diabetologa za tydzień w środę mam ktg a za 2 tygodnie wizyta u prowadzącego musiałam powtórzyć też tarczycę ale wynik jutro także zawsze coś to tydzień za tygodniem leci

reklama
Jaaacie:D huraasaa matko wchodzę i tu takie wieści kochana gratulacje z całego serducha!!!!!! Uwielbiam takiecudne wis!!! O której wyniki bety:-) jupiiiiiiiiii:D zen się popłakała przez ciebie:)))
Kochana czuje się dobrze:) chorubsko poszło juz do pracy śmigam...@ nadal brak... Jajniki tylko bola..
Anika Rowniez gratulacje:)) super wieści niech mala kruszynka trzyma się:* a za9 mies będziemy z dwoma się witały
Hess a myślałam ze razem podejdziemy i @ do nas przyjdzie a tu takie piękne wieśc:)))

Hess mualam pytac czy sie kontaktowalas z klinika:))
Jejku, genialnie... jutro od rana bede wypatrywac wyniku :))
A wtedy niech sie tlumaczą:D

KasiuM u mnie ok.. z cukrem radze sobie dobrze:) opanowalam sztuke niejedzenia.. nawet chyba w koncu przytylam pol kg...od 2 dni waga wskazuje o tyle więcej, wiec chyba w koncu przestalam chudnac.. hemoglobina sie poprawila po zelazie, lykam magnez,
Tarczycowo zwiekszone mam leki, po pobycie w szpitalu.
W czwartek mam poradnie w sprawie cukrzycy, 28 kontrola u prowadzacego, a 3 lutego jeszcze jedno dokladne usg z przeplywami itd...
Nie pracuje, biore sie za wyprawke w koncu;p
Twoj termin sie zmienil? Na kiedy masz wyznaczony?

Niebajka - w klinice mam wizytę dopiero 19.01. Jak beta będzie pozytywna, to muszą mi to wyjasnic, hehe.
Fajnie, że radzisz sobie z cukrem, oby tak dalej.

Hesse daj mi miesiąc:D i będę z wami i będziemy z brzuszkami:)))
Hihi mam tak pozytywne nastawienie ze nie ma innej opcji jak negatywna beta...
A za Twoja i Aniki trzymam juz mocno kciuki:** kochane to transfer boli Aniika pilas duzo wody??

Ostatnia edycja:
Hess z cukrem chyba juz z gorki bedzie.. martwila mnie ciagle tylko moja waga.. jeszcze zeby tylko wody plodowe nie poszly w dol bo w usg wychodzi albo alowodzie, albo dolna granica, i będzie ok. Szyja 3,5 ale miekka, wiec sie oszczedzam troche.. no i faszeruje sie lutka, jak na poczatku;)

Wymiana brzuchow bedzie jak n i c!!!!! Ja i Kasia bedziemy wypluwac malenstwa a reszta bedzie swietowac piekne prcherzyki i serduszka! Tak ma byc!

Hess, od rana nie śpię, czekając na Twoje wyniki :))

Kate, tak, RB robiła. U mnie jest trochę komplikacji przez wąskie ujście i dlatego jest to bolesne i dłużej trwa. Ostatnio przyniosło to jednak efekt (tyle że na krótko). Jak bedzie tym razem?
Doliczamy do Twojej wizyty! A M niech się mobilizuje ;)

Hess, testować mam w 10dpt, ale ostatnio o 8 już było wysoko. Na betę pójdę w środę. Aczkolwiek już mam palpitacje serca na samą myśl o tym wydarzeniu....

Witch, jak u Ciebie?

Dziękuję Wam wszystkie za kciuki, otrzymajcie jeszcze trochę ;)

reklama
Do góry