reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
to super!!!! teraz tylko duzo lez i odpoczywaj niech sie wchlonie ten krwiak:))))
dziewczyny a mnie choroba chyba bierze:((( kicham jak najeta katar juz mam echhhh:(((

Hej.
Anika wierzę w Twojego Kropka☺ teraz tylko odpoczywaj A będzie dobrze☺
Kaiiina zdrowka☺
Bernadetta trzymam kciuki za dalszy przyrost bety choć wydaje mi się, że to formalność ☺
Ja zaraz idę do pracy - mam weekend na popołudnie. Też mnie coś łapie ale już się lecze zeby do 15 ego nie bylo śladu po chorobsku☺ milego weekendu

Aniko cudnie! Maluszek jest dzielny, a mama jeszcze bardziej :) trzymajcie się!
Kaiiinko kuruj się domowymi sposobami, a będzie ok! mnie gardło boli, ale ssam *spam* i jest ciut lepiej ;)

Witam się kochane w słoneczna piękna niedziele:))) zaczynam wariować :) katar nagle przestał istnieć tak samo szybko poszedł jak i przyszedł:)) dziewczyny biorę po 1,5 tabletki dziennie encorton liczyłam i w środę rano będę miała ostatnia tabletkę, w czwartek wizyta nie wiem czy w środę jechać specjalnie po receptę żebym wieczorem przyjęła czy poczekać na czwartek jak radzicie

reklama
Do góry