dinozauryniespia1
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przeczytałam już twoja historię wcześniej, bardzo Ci kibicuje i wierzę że teraz będzie dobrze postaraj się dla siebie i tego małego cudu ❤Byłam u ginekologa. Z ciążą jest w porządku, póki co. Gorzej ze mną. Ważę aktualnie 43 kilo.
Gratuluję. Mężczyzna nie jest do niczego potrzebny, uwierz mi. Na twoim miejscu nie podawalabym go nawet jako ojca, 500 zł z alimentów nie jest warte tego, żebyś przez kolejne 18 lat była uważana, bo np. Na złość nie pozwoli Ci wyjechać za pracą, albo na zagraniczne wakacje.Byłam u ginekologa. Z ciążą jest w porządku, póki co. Gorzej ze mną. Ważę aktualnie 43 kilo.
Po prostu ludzie czasami nie dorosli do pewnych rzeczyTo jest strasznie, jak ludzie mogą wyłączyć emocje. Mój empatyczny rozum tego nie pojmuje.
W pełni się zgadzam z tymi słowami.Gratuluję. Mężczyzna nie jest do niczego potrzebny, uwierz mi. Na twoim miejscu nie podawalabym go nawet jako ojca, 500 zł z alimentów nie jest warte tego, żebyś przez kolejne 18 lat była uważana, bo np. Na złość nie pozwoli Ci wyjechać za pracą, albo na zagraniczne wakacje.
A jest ktoś kto przed tym wszystkim był ci bardzo bliski? Choć jedna taka osoba do której czujesz że mogła byś się teraz odezwać i liczyć na choćby chwilę rozmowy i wsparcia? Może warto spróbować?Niestety nie bardzo. Po ostatniej ciąży która straciłam strasznie się załamałam i większość po prostu nie mogła znieść tego, że przebojowa osoba, nagle płacze z byle powodu, nie chce nigdzie wyjść ani nie chce nigdzie wyjechać.
Poza wami, lekarzem i nim. Nikt nie wie, że jestem w ciąży