Baśka_28
Fanka BB :)
Dziewczyny ja też już myślałam nad jakimiś tabletkami uspokajającymi dla siebie na czas histerii bo melisa to chyba za słaba na takie nerwy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Na placu zabaw nie potrafila sie bawic spokojnie, bo bardziej zainteresowana byla, co robi ta druga i zeby robic to samo,.
Ja nie przyzwyczajona do takiego zachowania u mojego dziecka i jakos nie byłam na to przygotowana.Jeszcze wczoraj chodziłam struta i jakoś tak wątpiłam w swoje zdolności rodzicielskie i wychowawcze.Ale dziś wstałam z nowym nastawieniem,po prostu musze trochę zmienić swoje postępowanie względem młodego,być twardsza i bardziej stanowcza,a przede wszystkim olać ludzi na ulicy w razie gdyby ta sytuacja się powtórzyła.Bo tak naprawdę to nie powinno mnie to obchodzić co inni myślą,niech się patrzą,krzywdy dziecku przecież nie robię.
NO to masz...sama myślałam podobnie jak Ty,że ducha wyzionę,a z jednym dzieckiem byłam.

Wieczność to trwało bo sporo tych schodów jest...ha to sie zgadal z patrykiem w tej kwestiinice - no niezle. Ma charakterek, nie ma co.
U nas od jakis 2 tygodni trwa nieokreslona histeria przed kapiela, w kapieli, a do mycia glowy musza byc 2 osoby. Jedna trzyma dracego sie Pawla, druga myje i splukuje. Nie rozumiem tego, bo nigdy w zyciu nie mial problemu z kapaniem, ani myciem glowy. Dzis to sie darl, jakby go ze skory obdzierali.