reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
Dziewczyny brzuszki slodkie
LASTRADA - fajnie ze nie musisz nosic zbyt duzo :-)
MONIKA - prosimy brzuszek odslonic ;-)
ANULA - Twoj oczywiscie ogromniasty :-D

A ja nie moge swojego pokazac poki aparatu nie naprawimy....:wściekła/y: :no:

LASTRADA - Ty chudzinko....ale z Ciebie zgrabna mamusia....a brzuszek śliczny jak Piłeczka:-D

MONIKA K W - także pięknie wygladasz...dzidziuś ma cudny domek:-)
ANULA88 - no Twoje dziecko to ma isntą rezydencję...spory ma juz bębenek ale przepiękny....ja tez mialam taką piłeczke.....to był fajny czas.....głaszczcie puki możecie swoje brzuszki....potem sie za tym tęskni!!!:laugh2:

Czarodziejka głaszczemy, głaszczemy te nasze bębenki ;-) :-D
Anula rezydencja jak się patrzy - super masz ładną piłeczke a raczej piłke hihi ;-)

Dziękuję wam dziewczyny za komplementy :-) , choć jak patrzę w lustro to nie wydaje mi się żeby ten mój brzusio był taki malutki:confused: , może tylko na tym zdjęciu tak wyszedł??

hehe dzięQje dziewczynki :-) oj sporawy jest mój brzuś nie ma co na zdjęciu to wydaje sie i tak malutki hehe a na żywo :eek: ogromniasty :-) ja już ledwo oddycham hehe a mieszkam na 3 piętrze więc jak mam wejść po schodach to chora jestem szczerze mówiąc już mam dosyć chciałabym urodzić i już :-)

u mnie brzuch taki sobie, ale po schodach to mi ciezko wchodzic bo mnie tylek boli he he, ja chce fajne zdjecia, a nie mam jak zrobic bo w domciu brak duzego lustra a mezulek jakis taki niemrawy do tych zdjec

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry