reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

piekne fotki kobietki zazdroszcze tym ktore ujerzaly siusiaka tez chce taki zobaczyc :-) jesli wogole dzieciatko sie pokaze :-)

reklama
a tu moj brzusio z dzisiaj :-) DSC01192a.jpg

Dziewczynki - pięknie rosną brzuszki styczniowe. Jaka śliczna galeria się u nas robi. Jak tak Was oglądam to mówię do Miśka żeby zobaczył sobie Wasze bo ja takiego nie mam a on na to : bo Twój pod fałdkami się chowa, ale on tam jest :) i wmawia mi że też u mnie widać i że mnie wydymało, a mi się wydaje że tylko widać że grubas jestem...

malutka - ale śliczny :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, ale macie fajne brzuszki! :-) Az milo popatrzec:tak:

Ja dzisiaj zrobilam foty swojego, wiec tez wstawiam. Mam nadzieje, ze mi sie uda, bo pierwszy raz to robie :-p
Brzuchol 18 tyg 3 dni

brzuchol 18tyg3dni.jpg brzuch 18tyg3dni.jpg

Ostatnia edycja:
bosze! dziewczyny ale wy duże brzuszki już macie! normalnie szok! pięknie! a moj nic nie rosnie znajomi sie pytaja dlaczego nic nie widac a ja sie śmieję że to urojona ciąża ! !
Madlen80 ile masz wzrostu jeżeli mogę zapytać? ja mam 172cm jestem w 20 tyg i nie mam takiego brzuszka !

Dzieki dziewczyny :-)
key ja mam 170 cm wzrostu. To jest moja druga ciaza, wiec pewnie dlatego jest wiekszy. W tej ciazy brzuch mi juz bylo widac w 13 tygodniu :tak: Tzn byl maly , ale na tyle widoczny, ze przed znajomymi ukryc sie ciazy juz nie dalo :-D.
W pierwszej ciazy na tym etapie mialam mniejszy brzuch, mimo, ze tez nie byl maly i ogolnie mialam dosc spory brzuch . Nawet mierzylam sobie centymetrem, to w pasie /mierzylam na wysokosci pepka/ w czasie calej ciazy przybylo mi wtedy pol metra :szok::-D

Madlen - ależ Ci fajnie sterczy :))))

Ja jak tak porównuję sobie z moimi poprzednimi dwoma bąbelkami to teraz mam dużo mniejszy brzuch. A mówili wszyscy, że przy trzeciej dzidzi to będzie większy... Na początku wydawał się duży a teraz jakoś mały jest. Może wzdęcia miałam takie albo co...

u mnie w drugiej ciąży brzuszek szybciej rośnie :-) ale czy jest większy to chyba nie ;-)
muszę odszukać fotki z brzuszkiem z Gabi to zrobię porównanie ;-)

reklama
dziewczyny śliiiiiiiiczne te brzusie już macie, cuda normalnie:) a ja dalej wyglądam jakbym się po prostu najadła porządnie hihi, a rano to już prawie w ogóle nie widać, popołudniu już bardziej, chyba będę miała brzuchol po mamie - ona też miała bardzo malutki, a ze mną jak była to wiadomo USG nie było, to ciągle ją straszyli, że na pewno ze mną będzie coś nie tak skoro ma taki mały brzusio, a ja się urodziłam zdrowiutka i w sam raz (3150 ważyłam), więc pewnie tak dobrze zacznie być u mnie widać pod koniec 6 m-ca, a ja już bym chciała dumnie z brzuszkiem paradować:)

Do góry