reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

wiiki, ładniutki wczesnociążowy brzuszek

ja prztyłam 2 kg i urosłam 4 cm do zeszłego piątku, więc jutro sie okaże, bo coś sądzę że więcej cm przybyło:happy2:

i tak wydaje mi się że mało, jak na fakt rzucenia palenia oraz jedzenia co mniej więcej 1,5h:rolleyes2: oraz braku ruchu od chyba 2 tyg

reklama
wikki pieknie wyglądacie:D zgrabniutko::*

a ja zaomnialam z tej calej bezsennosci na wage wejsc. jutro nadrobie,bo juz pochlonelam podwojna porcje sniadania.

Ale wam zazdroszczę tych brzuszków. U mnie jedynie widać moje wcześniejsze sadełko. Często mnie ktoś podpytywał czy nam się rodzina nie powiększa (bardziej "życzliwi" TYM argumentowali sobie nasz szybki ślub). A teraz jak faktycznie spodziewam się dziecka, to nikt nie wierzy. W dodatku podbrzusze prawie wogóle się nie zwiększa. Gdyby nie fakt, że guzik od spodni uciskał, chyba zaczęłabym się poważnie martwić...

Mój inkubator :-D Rośnie skubany :szok:

13t5d-2.jpg

Ożeszfak, nie włożyłam stanika. Caaaaaaaałe płaskoklacie na widoku :-D

Noelle! Nienawidzę Cię, bo jesteś taka szczupła <3 U mnie pewnie brzuch byłby mniejszy gdyby nie to, że po odchudzaniu zostało mi sporo tkanki tłuszczowej i skóry. Szybciej widać, co mnie drażni.

I błagam, w odniesieniu do mnie, żadnych "domków" i "apartamentów" :-D

Ostatnia edycja:
citrus przynajmiej po Tobie widac ,ze w ciązy jestes. A ja jeszcze troche i wyrobie sobie opinie baby co ciaze sobie uroiła:-p

reklama
Ja dziś pierwszy raz ubrałam spodnie ciążowe, było mega wygodnie, ale brzuchol widoczny, już zaczęły się ploteczki, zwłaszcza u uczennic:baffled:
Jestem ogromna, chociaż tylko wieczorami, bo rano prawie nie widać...

Załączniki

• Schowek01.jpg
    Schowek01.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 102
Do góry