reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Styna - Nadia - mała slicznotka rozrabiarka - kochana :***

Jaipur - ta biala kanapa i czekoladowe ciasteczko ..i czekoladowe łapki! aaaaaaaaa!!!!
Juniorku jak dobrze, ze u babci jestes :happy::rofl2:

Jolek - Igus
jaki atleta!:-D w rajtkach :**

My tez chodzimy na plac zabaw :))

Zobacz załącznik 480071Zobacz załącznik 480069Zobacz załącznik 480072Zobacz załącznik 480068Zobacz załącznik 480066

Jemy ogrodkowe malinki i poziomki -.. mmmm .. :

Zobacz załącznik 480073Zobacz załącznik 480074Zobacz załącznik 480075

'Pijemy' piwko - az sie oblizujemy!

Zobacz załącznik 480076

Pod prysznicem jest super zabawa!

Ostatnia edycja:
Fajny basenik ma Polcia:) Zdjęcie z poziomką (to trzecie ) rewelacyjne!!!!!!!!!!!!! I następną matka do sprzątania zagoniła:p A jaką szeroką zjeżdżalnię macie..ciotki grupy tyłek by się zmieścił :)

Mojeszczęścia
nie wiem czemu...ryczy.Mama mi radziła żebym najpierw z nim się pobujała,ale też nic to nie dało:(

Maja Polcia ślicznotka jedna, jakie śliczne włoski.

Jolek od znajomych synek też nie lubi huśtawek ryczy nie da się włożyć (2latka) no ale jak był malusi to sie dużo bujał w tych huśtawkach dla maluchów. Nadia jak była malusia nie lubiła a teraz z daleka się śmieje jak widzi huśtawkę.

reklama
Jaipur, biała kanapa i ciastko - aż mnie dreszcze przeszły:) Całe szczęście, że to u teściowej:) Junior mógł poszaleć:)
Jolek, strój gimnastyczny bombowy!:) A huśtawką się nie przejmuj. U nas kiedyś był szał na bujanie, a teraz nawet nie spojrzy.
Styna, to teraz już czarownice nie latają na miotłach tylko jeżdżą na odkurzaczach?:)
Maja, o Polci nic nie napiszę, bo mi słów brakuje:)

Do góry