reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
ania .amtoś poszukaj Nicol przez c moja siostra cioteczna z niemiec tak swoje imię pisze moze w ich kalendarzu bedzie ja niewiem bo w niemczech tam gdzie ona mieszka to tylko urodziny obchodzą

ruda pisze:
Anka G. niestety nie mogę obejrzeć Waszych zdjęć :(, nie wiem dlaczego. Tło strony się wyświetla i to koniec. Szkoda

01491ky.jpg

[/quot
mi tez tylko tło niebieskie i nic niema

te oczy to i mi sie zdaja do moich podobne, no chociaz to ::)

podziwiam dalej :D

bbb223 Oskar podobny do taty
Ania28 mysle, ze Marta jest do Ciebie podobna
marianeczka hmmm, no ciezko orzec, tata???
Trysia77 racja, Macko i Tomcio sa jak dwie krople wody
gumecka jak dla mnie to Wy wszyscy jestescie do siebie podobni :D
tusia26 Majeczka raczej do taty podobna, choc oczy chyba Twoje
Kati Laura Twoja cora
monika1313m wg mnie Kacper to wykapana mama
Agnexx obaj synowie do Ciebie

reklama
jus20sto pisze:
Agnexx a ja myslę że wasze dzieci sa bardzo podobne i do ciebie i do męża.
Też tak sądzę :)
Marii -Adas to tatuś ...przynajmniej ze zdjęcia gdzie tata jest golaskiem:) to co najważniejsze jest po nim ...ale oczka sa Twoje
Pozdrówki

Do góry