reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Ewa-Elexi - Oskarek śliczny chłopczyk z tymi malusimi ząbkami :-)

Xandii - Ewelka piękna dziewczynka ... a jaka słodka czuprynka jej rośnie :-)

reklama
Wszystkie dzieciaczki sa sliczne i zgadzam sie ze sa najpiekniejsze na calym forum hehehe. Karlam Michas super niesamowite jak on juz sie podnosi. Xandi Ewelinka ma super czuprynke niedlugo bedzie mozna spinki zapinac. A oo kilka zdjec naszego szkraba

A moje obie nadal lyse:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:...jak ja wam zazdroszcze tych czuprynek....................nadal nie moge znalezc ladowarki............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no ale w sobote pozyjedzie siostra i swiezynki wrzuce.............takze pokaze wam moja anorektyczke:tak:

Antenka - Hubercik jest boooski :-) a jaka słodziaśnie się uśmiecha :tak:.

Tynka - czekamy, czekamy na te zdjątka Twoich pannic :tak:... i nie gadaj;-), że łyse, bo śliczniusie dziewczynki z tych Twoich córeczek :-):tak::-).

Mariola:-D;-)
Tynka moja Marta tez jest anorektyczka:-Dpielegniarka powiedziala,ze po mnie:rofl2::rofl2:i racja trzeba juz za mlodu zaczac liczyc kalorie:tak::tak::-D

reklama
No Skakanka ..... nareszcie !!!!! ............. bosz, jak Martusia się zmieniła :szok: chyba za długo nam jej nie pokazywałaś:tak: Z Natalka to już poważna panna, pewnie ma już jakiegoś kawalera z piaskownicy ;-)

Do góry