• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

wszystkie zdjecia sliczne.
Michaś w szlafroczku ze szczoteczką do zebów słodki, bardzo podoba mi sie to zdjecie.
Julka z siastra w łózku schowane swietne, no i biedna Juleczka w szpitalu
Marysia - sliczna dziewczynka, a czy na zdjeciach jest razem z bratem?

reklama
Super fotki Geperty.
Xmamuśka :szok: ale mają zabawę :-D:-D:-D
Biedna Julcia taka pokłuta.

Karlam Michaś słodki, zdjęcie z Mamą super, ale moje ulubione - ze szczoteczką, taki słodki miś :tak:

Karlam ... Misiu boski i faktycznie to zdjęcie w szlafroczku z szczoteczką miodzio :-):tak:

Xmama ... jakie śliczne te Twoje dziewczyny :-):tak: i Julcia jaka już duża :tak:. Czekamy na dalsze zdjęcia :-).

Marysia ... cudna :-):tak:i super minki robi :tak:

ja tylko jestem w szoku, patrząc na Matiego. Tika, jak ty to robisz, że on tak ładnie je ten serek! U nas wszystko ląduje na głowie: talerzyki, miseczki, kubeczki a sztućce służą do czesania. Oczywiście dodam tak tylko dla formalności, że wszystko dookoła wyciapane. Parówka stanowi wyjątek- przykłada ją do ucha i mówi "alo, alo", bo kojarzy się z telefonem
Xandii ... kochana, rozczaruję Cię :sorry2:... to był trening "na sucho", czyli z pustym kubeczkiem :zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-p:laugh2::laugh2:... pełnego bym się jeszcze nie odważyła dać Matiemu, bo pewnie wszystko by wyglądało tak jak u Ciebie :-D:-D:-D ... więc sorrki ... ale to u nas TYLKO na zdjęciu tak ładnie wygląda :-D, a w rzeczywistości Mati preferuje ciągle jeszcze jedzenie rączkami :baffled::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry