• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

o jaaaaa:-):-) ale stron odkąd nas nie było!! super bo kocham ten wątek i wszelkie zaległości z niego:tak: tez sie podpisze pod tym co wy kochane że wszystkie dzieciaczki piękne!!!!! dwa razy oglądałam foty:-p Mati jak zwykle czaruje swoimi wielkiemi oczętami!! i włoski jak pięknie rosną!! boski jest!!

Nikuś tak samo, uśmiech to ma niemożliwy i jak pozuje model mały:-) super!!i zgadzam sie z aaga bo to samo chciałam napisać, że cała mamusia!! baaaardzo podobny!!

No i nasza modeleczka Hanusia!!! zywa bez takich obietnic proszę!! wrzucaj ile wlezie!! a z tymi kwiatkami to pięknie wygląda!!

reklama
Dziękuję bardzo, Hania też:-p. A altankę sama malowałam rok temu, specjalnie dla niej, żeby chętnie ze mną chodziła hihi, takie przekupstwo małe:-p:-D.

w zwiazkuz tym ze dawno tu Misia nie bylo a ja znalazlam chwilke by zrzucic zdjecia z aparatu, zaraz was zasypie zdjeciami wiec przygotujcie sie na to psychicznie :-) :-P

Żywa Hanusia pikna, altanka też superr, fajnie ze tak cieplo u was:tak: unas jeszcze w kurtkach zimowych chodzimy, bo tak zdradziecko jest:dry:

Sandrunia z mamusia

Julcia jak leżałyśmy w szpitalu:-(

Ulubiona zabawa dziewczynek w poze scielenia lozek:baffled:

Julcia na tronie:-)

Niechce mi sie wiecej zaladowac :angry: wiec reszta za jakis czas

Michjaśuroczy, jego mamusia rowniez:tak:

Dziękujemy za komplementy :-).
A ja napiszę, że nie tylko dzieciaczki styczniowe '07 są najpiękniejsze, pamiętajmy, że ich rodzeństwo jest również śliczne :tak::-), bo nam się wielokrotne mamy obrażą :wink:

dzieci śliczne,śliczne, śliczne!!!! zresztą to nic nowego. Nawiązując do wypowiedzi geperty, przyjmijmy, że tylko styczniaki 2007 są najślicznijsze, no i jeszce dodajmy do tego lutóweczki 2001;-) i parę innych roczników. :-D

ja tylko jestem w szoku, patrząc na Matiego. Tika, jak ty to robisz, że on tak ładnie je ten serek! U nas wszystko ląduje na głowie: talerzyki, miseczki, kubeczki a sztućce służą do czesania. Oczywiście dodam tak tylko dla formalności, że wszystko dookoła wyciapane. Parówka stanowi wyjątek- przykłada ją do ucha i mówi "alo, alo", bo kojarzy się z telefonem

reklama
To ja też nawiąze do wczesniejszej wypowiedzi jeszcze marcoweczki '05:tak:No i oczywiście zdjęcia dołanczam!A dzieciaczki przecudowne przesliczne i przeurocze:)

Załączniki

• DSCN0383.JPG
    DSCN0383.JPG
    43,4 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCN0371.JPG
    DSCN0371.JPG
    46 KB · Wyświetleń: 89
  • DSCN0378.JPG
    DSCN0378.JPG
    45,9 KB · Wyświetleń: 40

Nowe wątki

reklama