• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Filipek cudny, a jaki duży :szok:, w porównaniu do mojego maluszka :sorry2:. Ale co się dziwić od urodzenia był z niego chop jak dąb. Elżbietka bardzo fajny blog:tak:

Ale sie uśmiałam z tyh Waszych pociech,śliczne i śmieszne dzieciaczki,ale jest jedna fajna rzecz w tych zdjęciach,że dzieci to zawsze naturalnie na nich wychodzą.I to jest najpiekniejsze.Aaga1407,tak na zdjęciach razem z Marysią jest jej braciszek,starszy oczywiscie,już niedługo bo 29 marca skończy 3 latka.Pozdrawiam mamuski i śliczniusie dzieciaczki.

A to wczorajsza sesja :-)

Załączniki

• 10.JPG
    10.JPG
    80,3 KB · Wyświetleń: 86
  • 11.JPG
    11.JPG
    85,4 KB · Wyświetleń: 82
  • 12.JPG
    12.JPG
    86,8 KB · Wyświetleń: 47
  • 13.JPG
    13.JPG
    73,7 KB · Wyświetleń: 83
  • 14.JPG
    14.JPG
    105,6 KB · Wyświetleń: 47
Ale Nikuś spryciarz hehe, jeszcze mógł się zasunąć w tej szafie i szukajcie mnie starzy hehe:-D:-D. No i widzę, że lutro pomazane hihi;-). Ja codziennie muszę myć drzwi balkoknowe, bo Hania zostawia straszne ślady, całuje się z szybą itp:-D.
A na dwóch ostatnich zdjęciach bombowa fryzurka:tak::tak:.

Geperty fotki cudne - masz taką szafę jak ja, z tym że ja mam na całą ścianę sypialni - jakieś 4,5 m. :-D

Elżbietka byłaś w Oświęcimiu i mnie nie odwiedziłaś? :angry:
To tylko 17 km na południe od O.
Fotki jak zawsze suuuper

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry