• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Dziewczyny ja się podpisuję obiema rękami pod tą waszą dyskusją :tak:

Agnieszka Jak ty to robisz, że wyglądasz tak ładnie? Super laska z ciebie :tak: A jaki przystojny tatuś ;-) O Karolince nie trzeba pisać zbyt dużo, bo to oczywiste, że z niej jest bogini piękności :-D

A to nasz wczorajszy spacerek na Westerplatte:

Załączniki

• 15.JPG
    15.JPG
    106,6 KB · Wyświetleń: 54
  • 16.JPG
    16.JPG
    75,8 KB · Wyświetleń: 50
  • 17.JPG
    17.JPG
    79,5 KB · Wyświetleń: 54
Geperty, chyba depczę ci po piętach dzisiaj ;-):tak::-D Śliczne fotki, a jeszcze śliczniejsza rodzinka :-D Szkoda, że tak rzadko pokazujesz nam swoją śliczną buzię i Nikusia :-(

Dziewczyny czujecie moj oddech na plecach? To ja jak zwykle ... najcieżej pracująca w biurze :-D

Monia zgadzam się w 100%. Zdjątka cudo.
Na Westerplatte przez 3 lata w 3City nie udało mi się dotrzeć. W tamtą stronę najdalej na Stogi :-D i tą wyspę tam... przed mierzeją.. se zapomniałam nazwy - skleroza.

Wow tyle komplementów naraz:szok::szok: Zarumienilam sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jezeli chodzi o to czy to ja ja urodziłam to tak.. do dzis pamietam ten dzień!!!! i te skurcze.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kobetki uwiezcie mi ze ja nic nie robie ze swoja wagą, dodam ze obzeram sie wieczorami i to samymi tłustymi albo słodkimi rzeczami... poprostu tak mam. Moja ciocia gdy dowiedziała sie ze urodziłam była w szoku bo nigdy nie miała smiałosci pytac o termin. Wg niej brzuszek był bardzo mały i niemozliwoscią dla niej było to ze dzidzi w nim sie miesciło:-);-)

reklama
Agnieszka no to musze dolozyc nastepny komplement szok szok:szok::-D;-)
Dobrze,ze ciocia sie gryzla jezyk;-)bo mnie osobiscie lekko irytowaly uwagi dotyczace wielkosci brzucha;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry