Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie zastanawialam sie jak by wygladalo, nie myslalam kiedy nadszedlby dzien porodu, 8 tygodnia ciazy nie utozsamialam z dzieckiem.Pewnie okrutne co pisze
no coz, zawsze pisze jakie sa moje poglady neizal;eznie na to czy sa popularne czy nie hehe;-)
. Pomomo, że mi się tutaj zdjęcia nie chcą otworzyć haha
.to nie wydaje mi się dziwne- po prostu masz szczęście w nieszczęściu, ja straciłam jedno dzieciątko w dwunastm tygodniu a drugie w dziewiętnastym. Już nie boli, ale pamięć zostaje. Każdy przeżywa to na swój sposób...:-(Hm no coz to ja jestem jakas dziwna albo z kosmosuNie zastanawialam sie jak by wygladalo, nie myslalam kiedy nadszedlby dzien porodu, 8 tygodnia ciazy nie utozsamialam z dzieckiem.Pewnie okrutne co pisze
no coz, zawsze pisze jakie sa moje poglady neizal;eznie na to czy sa popularne czy nie hehe;-)
ale jeszcze podraze 
Ja ogolnie jestem osoba sie przejmujaca byle czym, 8t to nie bylo wcale byle co ale co innego gdybym potem nie zaszla juz wcale w ciaze albo notorycznie ronila czy jak sie to nazywa...Lub tez miala przekonanie,ze poronilam z wlasnej winy.Mam po prostu przekonanie,ze ta ciaza od poczatku nei byla zdrowa i nie mogla sie rozwijac.
....Ale dla mnie to kobiety powinny o tym decydowac a nie faceci w sutannach czy w rzadzie...![]()