reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

A pewnie się wdał w ciocię fogię. Przy każdych rodzinnych imprezkach moi rodzice wspominają jak mała Justysia zaczynała płakać i krzyczeć "Nie chcę" podczas odśpiewywania sto lat. :baffled:

hahaha:-D:-D:-D:-D nie strasz mnie Justys ze tak bedzie zawsze, na kazdej impreze:-p no ale jak widac ma cos z ciebie:-D:-D

reklama
Martucha widać , że impreza udana:tak: no a Nikuś ..........no cóż .........po prostu nie lubi nic robić pod publiczkę ;-):-p w końcu to jego impreza była i robił co chciał :-D:-D:-D:-D:-D

Xmamuśka ale pierogów :szok:, mniam, dawaj trochę do Gdańska, bo ja jak się biorę za lepienie to potem muszę odchorować ;-):-D.

Masiula Marysia widać, że świetnie się bawiła, a pomysł z bawialnią super :tak:.

Martuchaa, jeszcze raz gratuluję mieszkanka :tak:, miałaś prawdziwe kinder party :-D, a Niko w tańcu cuuudny :tak:.

Zabawa piaskoliną:-)

Załączniki

• DSCF7742.jpg
    DSCF7742.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCF7745.jpg
    DSCF7745.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF7747.jpg
    DSCF7747.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF7748.jpg
    DSCF7748.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 43
Chyba sobie daruję :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
muszą zadowolić się ciastoliną :-D:-D:-D:-D:-D:-D...............która z resztą już jest w jednym bliżej nieokreślonym kolorze:-p

O jeżu Antosiowa :szok:, dzięki za foty, wiem, że się nie zdecyduję na coś takiego :no:, ale Antoś w 7 niebie :-D.

:-D:-D:-D

Dlatego postanowiłam, że piaskolina bedzie w użyciu tylko jeden dzień w tygodniu:-D i to najlepiej w niedzielę jak małż ma wolne i będzie to wszystko sprzątał:-p... skoro kupił:rofl2:

ej dziewczyny no co z was za wyrodne matki:sorry2::crazy::-D
my kupujemy, szczesliwe dziecko to brudne dziecko i brudno dookola:-D:-p
sprzatac wam sie nie chce, zobaczie na Antosia radoche-normalnie pasek w domu:-p

reklama
Szczęśliwy dwulatek :-)

Pora zobaczyć ile urosłem ;-)

Czas na torcik, który tak wyglądał najpierw:

a tak po rekonstrukcji

ale najważniejsze, że się świecił :-)

i mogłem zdmuchnąć świeczki :tak:.

Do góry