K
konto usuniete
Gość
A mój koszyczek wyjątkowo niezniszczalny :-)
bo stoi w kącie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mój koszyczek wyjątkowo niezniszczalny :-)

U nas było dokładnie to samo i Antek ze złości tak łomotał tym koszykiem o podłogę aż go całkiem połamału nas koszyk w uzyciu chociaz ciagle raczka odpada i ten maly koszyczek w srodku![]()
.
i te wałki ... pełna profeska 

i te pierogi Xmama ... mniam :-), a z czym one były?????? Bo to ruskie ... to poproszę pięknie o przepis na odpowiednim wątku :-):-):-)
, tort urodzinowy piękny, a Marysia jaka szczęśliwa :-):-)
...i nawet serwetki z Zygzakiem McQueen ... suuuuper :-) i mieszkanko śliczne + piękna ta twoja czerwona sofa
.
musieliśmy zapalać świeczki nieskonczoną ilość razy bo Mati ciągle nie miał dosyć 

, ale Antosiowa masz rację ;-)uśmiech dziecka ... BEZCENNY 

. Ja o pisakolinie oczywiście już na innym wątku popisałam, bo mi się przez zaległości ... pomieszało 

, a tort
fantastyczny :-), Geperty ... podziwiam zdolności plastyczne
. No i widać, że imprezka też udana, bo wszystkie dzieciaki zadowolone i mamusia pięknie wygląda na zdjęciu 
już widzę te farbki wszędzie
ściany, podłoga, kanapa, fotele, stół i my wszyscy.
dziękuję, choć fajne są:-)

... Lorien ... my pozwalamy malować Matiemu farbkami tylko w foteliku do karmienia ;-) i wtedy tylko Mati i stolik tak wyglądają jak na obrazku ... tak, że tragedii nie ma 
;-)

... już się boję... po co ja te farby kupowałam

i obeszło się na razie bez większych strat
). I mamy też już wprawę w ich stosowaniu. Podłoga w kuchni, stara narzuta (przeznaczona tylko do tego celu) i odpowiednie ubranie. Zabawa jest przednia tylko trzeba kontrolować coby go w tym malowaniu nie poniosło.