reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
u nas koszyk w uzyciu chociaz ciagle raczka odpada i ten maly koszyczek w srodku:sorry2:
U nas było dokładnie to samo i Antek ze złości tak łomotał tym koszykiem o podłogę aż go całkiem połamał:baffled:.
Martucha, napisali, że ta farba zmywa się dobrze ciepłą wodą i mydłem, myślę, że z meblami nie będzie problemu... gorsze te ściany... u nas też niezmywalne:dry:

już widzę te farbki wszędzie :szok:
ściany, podłoga, kanapa, fotele, stół i my wszyscy.
dziękuję, choć fajne są :-p:-)

Panny Tynkówny w kuchni ... śliczne :-):tak:i te wałki ... pełna profeska :-D

Filip z pizzą ... boski :-)... normalnie szef kuchni jak się patrzy :-D:-D:tak:

Julcia z wałkiem ... słodziutka :-):tak: i te pierogi Xmama ... mniam :-), a z czym one były?????? Bo to ruskie ... to poproszę pięknie o przepis na odpowiednim wątku :-):-):-)

Masiula ... super fotki :tak:, tort urodzinowy piękny, a Marysia jaka szczęśliwa :-):-)

Niko ... słodziak mój jeden :-):-) jaki zadowolony na swojej imprezce ... dziubek taki uśmiechnięty :-). Martuś wystrój urodzinowy normalnie profesjonalny :tak:...i nawet serwetki z Zygzakiem McQueen ... suuuuper :-) i mieszkanko śliczne + piękna ta twoja czerwona sofa :tak:.
Co do dmuchania świeczek ... to u nas było to hitem :-D:-D musieliśmy zapalać świeczki nieskonczoną ilość razy bo Mati ciągle nie miał dosyć :rofl2:

Antoś i piaskolina ... rewelacja :-D:-D, ale Antosiowa masz rację ;-)uśmiech dziecka ... BEZCENNY :-D:-D:-D:-D:-D. Ja o pisakolinie oczywiście już na innym wątku popisałam, bo mi się przez zaległości ... pomieszało :zawstydzona/y::-D

Nikuś jako szczęśliwy dwulatek cuuudny :-):tak:, a tort :szok: fantastyczny :-), Geperty ... podziwiam zdolności plastyczne :tak:. No i widać, że imprezka też udana, bo wszystkie dzieciaki zadowolone i mamusia pięknie wygląda na zdjęciu :tak:

już widzę te farbki wszędzie :szok:
ściany, podłoga, kanapa, fotele, stół i my wszyscy.
dziękuję, choć fajne są :-p:-)
:-D:-D:-D ... Lorien ... my pozwalamy malować Matiemu farbkami tylko w foteliku do karmienia ;-) i wtedy tylko Mati i stolik tak wyglądają jak na obrazku ... tak, że tragedii nie ma :-D:-D;-)
Narazie tylko te 2 fotki, ale w końcu może się zmobilizuję i wkleję też jakieś urodzinowe ;-)

my też malujemy łapkami na podłodze w kuchni:tak: potem młoda do brodzika, mop w ruch, papier w kosz i po sprawie

tikuś dzięki;-)
a Matuś z farbkami przesłodki- taki ubrudzony aniołek i te jego usteczka ehhh nie wybacze jak nie powklejasz wiekszej ilosci fotek!!! Bo ty kochana przeciez juz masz ferie chyba??:-)

reklama
My też mamy farbki do malowania łapkami (które kosztowały mnie 3 zł:-D). I mamy też już wprawę w ich stosowaniu. Podłoga w kuchni, stara narzuta (przeznaczona tylko do tego celu) i odpowiednie ubranie. Zabawa jest przednia tylko trzeba kontrolować coby go w tym malowaniu nie poniosło.

O ile dobrze pamiętam to tika ma jeszcze tydzień laby.

Do góry