reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja też właśnie troszke pokopała (ale delikatnie) po zjedzeniu słodkiego rogala. Aż zaczełam do niej mówić,że jest łakomczuszkiem jak siostra ;)

reklama
Fiuufiu no pięknie wyraźnie twarzyczkę widać:) no właśnie zastanwaiłam się czy chcecie znać...nie korci się? Ja bym chyba nie wytrzymała...
a moja dzidzia kopie kopie i ostatnio zawsze z rana po śniadanku...

korci troszkę ale nie chcę- z resztą mam przeczucie, że to dziewucha jest i niech tak pozostanie. Dla mnie nie ma znaczenia kupowoanie ciuchow czy elementów wyposażenia zgodnie z płcią. A chcę urodzić dziecko i dopiero wtedy usłyszeć "ma pani...."

BlackOpal, Kiniusia - gratuluję facecików :-)
Fiuufiuu - słodziaczek malutki!! (lub też malutka słodzinka) - nieżły profil :-)

fiuufiuu to będziesz mieć kobieto niespodziankę:-D:-D w sumie fajny pomysł, ale nie dla takiego niecierpliwca jak ja;-);-)

A tak poza tym patrząc na te USG kto by pomyślał, że chwilę temu mówiłyśmy na dzieciątka fasola:-) A teraz jest Liliana, Radek, Wiktor...niesamowite...:-) USG pokazuje, że już człowieczek tam siedzi...

jak narazie mielam zrobione jedno usg i to w 7 tyg moj lekarz niejest za tym aby chodzic ciagle na usg teraz tylko bede miala polowkowe - bo na genetyczne nie bylam wstanie pojsc bo mnie dopadla grypa zoladkowa dokladnie w tym okresie kiedy mialam isc. a teraz az mnie zrzera cekawosc bo tak chce zobaczyc mojego promyczka.

Dziewczęta, nie ma żadnych wątpliwości......
oto mój synuś :laugh2:

Zobacz załącznik 220663

no widac widać gratuluję synka :)

Radosław :-D Na dzień dzisiejszy jesteśmy pewni tego imienia, ale wiadomo jak jest.... Jeszcze nie wykluczam zmiany :tak:

hmmm mam sentyment do tego imienia :) moj maz tak ma Radki to fajne chłopaki :)

Ja niestety nie dostałam zdjecia (brak papieru), ale możecie uwierzyć na słowo, że mój maluszek jest śliczny :-D Zresztą jak każdy dzidziuś każdej sierpniówki :-D
No i będzie także synuś :-)

gratuluje,

ale tutaj u nas facetów :)

korci troszkę ale nie chcę- z resztą mam przeczucie, że to dziewucha jest i niech tak pozostanie. Dla mnie nie ma znaczenia kupowoanie ciuchow czy elementów wyposażenia zgodnie z płcią. A chcę urodzić dziecko i dopiero wtedy usłyszeć "ma pani...."
to tak jak na filmach zawsze mówi będzie pani mała..............:)))
w moim przypadku to mam przeczucie , że też córa:)))
Fiuufiu no pięknie wyraźnie twarzyczkę widać:) no właśnie zastanwaiłam się czy chcecie znać...nie korci się? Ja bym chyba nie wytrzymała...
a moja dzidzia kopie kopie i ostatnio zawsze z rana po śniadanku...
moja dzidzia lekko puka , ale tylko popołudniami, choć rano jej się również zdarzyło:)))

reklama
Oto mój MĘŻCZYZNA :-D

Tutaj coś mówi chyba :-)

vwy7ep.jpg

A tu robi "papa" :-D

syulbn.jpg

:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry