- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Fiuufiu no pięknie wyraźnie twarzyczkę widaćno właśnie zastanwaiłam się czy chcecie znać...nie korci się? Ja bym chyba nie wytrzymała...
a moja dzidzia kopie kopie i ostatnio zawsze z rana po śniadanku...
korci troszkę ale nie chcę- z resztą mam przeczucie, że to dziewucha jest i niech tak pozostanie. Dla mnie nie ma znaczenia kupowoanie ciuchow czy elementów wyposażenia zgodnie z płcią. A chcę urodzić dziecko i dopiero wtedy usłyszeć "ma pani...."
fiuufiuu to będziesz mieć kobieto niespodziankę
w sumie fajny pomysł, ale nie dla takiego niecierpliwca jak ja;-);-)
A tak poza tym patrząc na te USG kto by pomyślał, że chwilę temu mówiłyśmy na dzieciątka fasola:-) A teraz jest Liliana, Radek, Wiktor...niesamowite...:-) USG pokazuje, że już człowieczek tam siedzi...

A tak poza tym patrząc na te USG kto by pomyślał, że chwilę temu mówiłyśmy na dzieciątka fasola:-) A teraz jest Liliana, Radek, Wiktor...niesamowite...:-) USG pokazuje, że już człowieczek tam siedzi...
bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
jak narazie mielam zrobione jedno usg i to w 7 tyg moj lekarz niejest za tym aby chodzic ciagle na usg teraz tylko bede miala polowkowe - bo na genetyczne nie bylam wstanie pojsc bo mnie dopadla grypa zoladkowa dokladnie w tym okresie kiedy mialam isc. a teraz az mnie zrzera cekawosc bo tak chce zobaczyc mojego promyczka.
R
RiSiA
Gość
no widac widać gratuluję synka
RadosławNa dzień dzisiejszy jesteśmy pewni tego imienia, ale wiadomo jak jest.... Jeszcze nie wykluczam zmiany
![]()
hmmm mam sentyment do tego imienia
Ja niestety nie dostałam zdjecia (brak papieru), ale możecie uwierzyć na słowo, że mój maluszek jest ślicznyZresztą jak każdy dzidziuś każdej sierpniówki
No i będzie także synuś :-)
gratuluje,
ale tutaj u nas facetów
to tak jak na filmach zawsze mówi będzie pani mała..............korci troszkę ale nie chcę- z resztą mam przeczucie, że to dziewucha jest i niech tak pozostanie. Dla mnie nie ma znaczenia kupowoanie ciuchow czy elementów wyposażenia zgodnie z płcią. A chcę urodzić dziecko i dopiero wtedy usłyszeć "ma pani...."
w moim przypadku to mam przeczucie , że też córa
moja dzidzia lekko puka , ale tylko popołudniami, choć rano jej się również zdarzyłoFiuufiu no pięknie wyraźnie twarzyczkę widaćno właśnie zastanwaiłam się czy chcecie znać...nie korci się? Ja bym chyba nie wytrzymała...
a moja dzidzia kopie kopie i ostatnio zawsze z rana po śniadanku...
panienka
Fanka BB :)
u mnie chyba teżw moim przypadku to mam przeczucie , że też córa))

Pozytywnie zazdroszczę ruchów, ja dalej czekam.....
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.