reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
mikowata zdrowka zycze!
kiniusia brawo dla Lusi, Lucy?! No wlasnie powiedz jak bedziesz sie do niej pieszczotliwie zwracac. Moze lepiej, ze zostaniesz w szpitalu, bedziesz spokojniejsza...

Teraz jak do niej mówię, to mówię: Lusia, Lucy (Lusi), Łucka, Luśka, potem pewnie wyjdzie w praniu :)
(wiem, że to nie temat na to, więc sorry za off topa) ;-)

kiniusia dobrze ze malutka zdrowo rośnie a pobyt w szpitalu na pewno uspokoi i Ciebie i lekarza. tylko wałówkę sobie przygotuj bo pewnie tydzien na szpitalnym jedzeniu trudno znieśc ;)

Kiniusia też uważam, że lekarz rozsądny i dobrze robi, że chce cię wziąć do szpitala. Zleci szybko, a ty będziesz spokojniejsza.
Ja też miałam wczoraj wizytę i cieszę się, bo wszystkie wyniki mam dobre, nawet cukier choć w tej ciąży objadam się słodyczami i nie mogę bez nich żyć:-D Szyjka też długa i dobrze trzyma, a o to się martwiłam bo coraz częściej łapią mnie skurcze i pamiętam, że w pierwszej ciąży w 7 msc już miałam rozwarcie i musiałam leżeć. Także uspokoiłam się trochę i mogę spokojnie sobie odpoczywać. Życzę wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki :-)

reklama
roksaa to gratuluje! ja tez bez slodyczy ani rusz, fajnie ze szyjka trzyma i mam nadzieje ze w tej ciazy nie bedziesz zmuszona lezec

Do góry