reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Ja po wczorajszym USG jestem szczęśliwa :) nerki, płuca, serce, pęcherz moczowy wszystko ok :) Mały potwierdzony, będzie Filipek na 100% :) Jest starszy o 5 dni i waży 461 gram :) zdjęcia w 4d się nie udały bo Filipek troszkę za mały ale pan doktor powiedział że mam przyjść za 3-4 tygodnie to zrobi mi za darmo parę kolorowych zdjęć :)
Gratuluję Wszystkim udanych i szczęśliwych wizyt :)
Anka26- trochę mnie tym wystraszyłaś bo cały czas mam żółtawy śluz a strasznie bym nie chciała mieć cc i boję się tego jak cholera :(

reklama
Makunia cieszę się, że wszystko dobrze po wizycie, trzymam kciuki by leki pomogły na infekcje a czemu się nie upomniałaś o zwolnienie? Należy Ci się jak psu buda.
Nimitii gratuluję udanej wizyty i ślicznego masz synka :-)
Patrycja Tobie również gratuluję udanej wizyty i samych pozytywnych wieści :-)

Kania, trochę jestem zła na siebie:wściekła/y:, ale najzwyczajniej w świecie było mi głupio dopominać się L4 w sytuacji, gdy do niczego nie można się przyczepić...
Anka, mam nadzieję, że nie będzie potrzeby cc..Choć wiadomo, że liczy się zdrowie dziecka - jeśli lekarz tak zdecyduje to nie będę się kłócić.

Makunia to trzeba było powiedzieć, że pracę masz siedzącą i jest Ci coraz ciężej siedzieć 8 h przed kompem, że kręgosłup dokucza i rosnący brzuszek nie pomaga :-) (Zanotuj na przyszłość)

Makunia to trzeba było powiedzieć, że pracę masz siedzącą i jest Ci coraz ciężej siedzieć 8 h przed kompem, że kręgosłup dokucza i rosnący brzuszek nie pomaga :-) (Zanotuj na przyszłość)

Wspominałam... może nie dość dobitnie :dry:. Mówiłam nawet, że poczułam się lepiej po długim weekendzie, bo mogłam w końcu odpocząć od pracy.. Ale do facetów to chyba trzeba wprost, nawet jeśli to lekarz.;-)

ja wam powiem, że w ciązy przepracowałam dosłownie 1 dzień. Dowiedziałam sie o ciąży we wtorek (byłam wtedy na l4) a w piątek przyszłam do pracy dać zaświadczenie o ciązy, a w poniedziałek wysłałam l4. Mnie w pracy nie chcieli zabrali mi w piątek laptopa i klucze do firmy więc ja nie miałam wyboru musiałam iść na l4. Mój lekarz sie dziwił takiemu zachowaniu ale wystawił mi.

nimitii dziwne zachowanie w pracy... wspolczuje. ale chyba jestes zadowolona??

makunia ja tez mam co chwile jakies infekcje, wiec oby przeszly! a clotrimazol ile masz stosowac?

patrycja super ze malutki zdrowy. niezla kluseczka z niego :tak:

reklama
nimitii dziwne zachowanie w pracy... wspolczuje. ale chyba jestes zadowolona??

makunia ja tez mam co chwile jakies infekcje, wiec oby przeszly! a clotrimazol ile masz stosowac?

patrycja super ze malutki zdrowy. niezla kluseczka z niego :tak:

powiem ci że było mi bardzo przykro. Menagerka jeszcze zdążyła na mnie nawrzeszczeć, powiedzieć załodze że zrobiłam jej na złość a potem cały dzień sie do mnie nie odzywała. Nie żałuje, że sie w sumie tak stało bo traciłabym niepotrzebnie nerwy a do pracy jade 1,5 h autobusem a w tedy były okropne upały więc w sumie mi to na dobre wyszło. Było mi jedynie wstyd, bo zawsze chciałam pracować do 9m ( jeśli byłoby wszystko ok) no ale co zrobić i tak mnie zwolnia po powrocie i tak więc sie już nie przejmuje :happy2:

Do góry