reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zdjęcia

A ja dziś (jeśli sie meżowi nie odechce) :) mam obiecaną sesyjke zdjęciową ;) Powklejam więc coś wieczorkiem pewnie ;D

reklama
Ines koniecznie ;)

Ja czekam aż mi sie baterie w aparacie podladuja i pewnie tez jakaś sesyjkę odstawie ;D ;)

MoniQa pisze:
Ja czekam aż mi sie baterie w aparacie podladuja i pewnie tez jakaś sesyjkę odstawie ;D ;)

Co za zbieg okoliczności! ;D czekam dokładnie na to samo!!! ;D

Dawaj zdjątka jak tylko sesyjka będzie zrobiona :)

Chyba się meżowi odechcialo :( :( :( uczy się do tych egzaminów... ale ma czwartek wolny może wtedy albo jutro jeszcze namówię...  ::) A teraz słyszę że chodzi i trzaska drzwiami... chyba nie w sosie :( Nie bedę ryzykować ;)

Ines jak tyak opowiadasz czasami co tam u Ciebie w rodzince slychac to tak jakbys opowiadala co u mnie slychac ;D ... mamy wiele podobnych "rzeczy i spraw" ;D .. moj mezus tez jak nie w sosie to drzwi najczesciej pierwsze o tym wiedza ;D

Hihihi no prawda prawda MoniQa ;D Wiele podobnych spraw itp :) O ile dobrze pamiętam też kiedyś byłaś punkiem? hihi chyba bardziej niż ja. Ja to takie towarzystwo przez jakiś czas miałam... Ale fajnie było, fajne czasy, fajne wspomnienia ;D No i wzrost mamy ten sam i podobnie rośniemy i męzowie drzwiami trzaskają i obie mamy 4 pokoje... :D :laugh: ::) ;D Może jeszcze urodzimy w tym samym dniu :) ?

hihi Ines jakbysmy jeszcze urodzily w tym samym dniu to juz by byl komplet ;D ... pomyslmy o tym ;) ;D

reklama
My z dzisiaj :) 20t5d ;)

im0006486mm.jpg

im0006496dz.jpg

Do góry