reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia

Hej dziewczyny - brzuszki prześliczne :laugh: Rosną nam pociechy ;D Muszę mojego męża namówić na małą sesje ::)

reklama
Agus ale masz ladnie zaokraglony brzusio :) ... przyznam ze taki dziewczecy ;)

Loja koniecznie namawiaj mezusia i wklejaj Nam tu domek :)

Agnieszko fajnusi brzusio :) I tak jak MoniQa mówi chyba bardziej dziewczynkowy kształt ma :) Taki okrąglaczek jak u mnie ;)
A propos okrągłego brzuszka... ostatnio jak byłam u teściów to żona brata mojego męża powiedziała do swojej 2,5 letniej córeczki pokazując na mnie "zobacz ciocia piłkę połkneła!" Mała miała oczka jak 5 zł. i się dopytywała jak to zrobiłam ;D Hihi dzieci są takie słodkie!!! ;D
No i wszyscy właśnie mówią że mam taki idealnie okrągły brzuszek jak piłka :)

Ines heheh rzeczywiscie dzieci sa przesympatyczne :) .. ja mam zas ksztalt owalu i smieja sie ze arbuza polklam ;D  .. oj duzy ten arbuz musial byc ;D
moj chrzesniak zas wymyslil ostatnio (dobrze mysli ;D ) ze: Dawidek tez jest wnukiem dziadka, a dziadek daje swoim wnukom kieszonkowe wiec Dawidek tez juz powinien dostawac, a ciocia (czyli ja) bede kupowac Dawidkowi chipsy, zjadac je i w ten sposob dawac Dawidkowi ;D  heheh .. niesamowite sa dzieci ;D

Dziewczyny brzuszki macie odlotowe!!! :) Mój brzusio chyba najbardziej podobny do brzunia MoniQi, tylko że ciut mniejszy. Zresztą poproszę męzulka dziś o fotkę bo w sumie od ostatniego już mineły ponad 4 tygodnie, i postaram się wkleić je tutaj :)

niom i super :) .. ja po 23 wlasnie tez pewnie wroce z kina wiec zalapie sie na "swierza" sesje ;D

reklama
Dzięki dziewczynki za wszytski komplemenciorki - brzuszek dziewczynkowy - niech będzie dziewczynka - po mału sie do tego przyzwyczajam, mimo że miałam chrapkę na synka .....

Ale tak też jest dobrze !!!

Do góry