reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia

Witam piękne Panie ;D

Śliczne brzucholki, bardzo szybko Wam rosną, chociaż wiem, że Wam się wcale tak nie wydaje, co? ;)
Ostatnio myślę o 2 dzidziolku i widzę, że basiaw24 ma prawie półtora roczną córeczkę i śliczny ponad 20 tygodniowy brzuszek :)
z moich obliczen wynika ;D że jak się ładnie z mężem postaramy, to będziemy mieli podobną różnice wieku naszych dzieci.

Basiu jak nam się uda, to będę się Ciebie informowała jak to jest kiedy ma się noworodka w domu i trochę starszą pomocniczkę :)
Ja nie będę miała nikogo do pomocy i zastanawiam się jak trudne jest zajmowanie się 2 tak małych dzieci ::) ::) ::)

Serdecznie pozdrawiam wszystkie brzuszki ich mamusie :)

reklama
Melanie witam :) .. dokladnie tak jak mowisz, mnie sie strasznie dluzy ::) hihi ... masz slodkiego szkrabika :) .. zycze abys szybko zafoasolkowala i mogla sie z Nami podzielic jak to jest zajac sie dwojka maluchow ;) ... pozdrawiam :)

witaj Melanie, szczerze mówiac to troche mnie to przeraża, jak urodze w terminie to zuzia będzie miała 18 miesięcy + 2 szkraby noworodki, już się boje ale staram sie o tym nie myśleć, w końcu co ma być to będzie, skoro inni dali rade to pewnie i ja sobie poradze, pozdrawiam i powodzenia życze :)

Basiu dasz rade, sama nie poznasz jaka sila w Tobie sie dopiero narodzi ( tak slysze od mam blizniakow) ;D
A brzusio oj rosnie, rosnie, moj mi dzis powiedzial ze w sukience to jest calkowicie duzy brzusiol ;D

Witaj Melanie ;D
Widzę kochana że Ci sie drugiego Maleństwa zachciało ;) Ja też myślę już o tym że jak Mariczka będzie miała ok 9 - 12 miesięcy to się za rodzeństwo dla niej zabierzemy ;D Będzie dobrze! Na pewno dasz radę!!! Przez ciekawość pytam czy chciałabyś drugą sliczną kobietke czy teraz malutką kopię Auwo? ;D

Prosze trzymać za mnie i malucha kciuki bo dziś koło 17 będzie badanie połówkowe. Może dowiemy się czy maluch to Zosia czy Franek. Oczywiście boję się jak zwylke czy będzie wszystko ok. ::) ::) ::)

reklama
No no Rudy Kotku czekamy na wieści :) Na pewno będzie wszystko super!!! I dzidzia już taka duża... :)

Do góry