Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witaj magdaomar
Cofnij się do "październik 2006" i tam na dole po prawej stronie jest zakładka "załóż nowy wątek"
Jak cos jeszcze będzie niezrozumiałe to pisz
Napisałam zebys cofnęła się na "październik 2006" bo zakładam że wlasnie tu chcesz założyć nowy wątek. Jeśli gdzie indziej to musiasz po prostu wejśc tam gdzie chcesz cos napisac
czesc Dziewczyny Wlasnie dzis dowiedzialam sie ze rowniez bede miala malenstwo w PazdziernikuTak wiec..zdjecia wkrotce Poki co..Trzymajcie sie cieplutko
Niom dziewczynki piekne brzuszki, ja byc moze za niedlugo tez bede mogla cos pokazac, ale jak narazie to samo rzarcie widac u mnie wieczorkiem , a rano po wizycie w kibelku znowu nic ;D
dziewczyny, wpadam z czerwcowek i tak tylko chcialam powiedziec, ze jak bedziecie doklejac fotki do tego samego posta, to moze sie okazac, ze macie za duzo fotek na stronie tzn moga miec niektorzy problemy z otwieraniem strony, moze sie komp zawieszac itp
tzn super pomysl, ale na takim forum na ktorym duzo pisze, bawili sie kiedys w "piramidke"
tzn kazdy kolejny wypowiadajacy sie cytowal poprzedniego i bylo coraz wiecej cytatow w jednym poscie i niektorym przegladarki internetowe wysiadaly kompletnie!
mozilla i netscape nie dawaly rady.
a szkoda by bylo bo fajnie poogladac brzucholki sliczne