reklama

zdjęcia

Kobiety, sliczne brzucholki. Trzeba sie fotografowac bo to nasze ostatnie chwile 2w1 / 3w1. Ja probuje tez krecic filmiki brzucha jak dzidzia sie wierci i raz wypina pupe a raz wystawia nozke i caly brzuch mi sie trzesie.

Czarodziejko, faktycznie masz brzuszek duzo nizej niz dotychczas, moze to juz nadchodzi Wasz wielki dzien...?

Wczoraj poszlam do centrum handlowego z moja mama pogapic sie na ciuchy i w jednym z butikow sprzedwczyni bardzo zachecala mnei do przymierzenia garsonki. Tlumaczylam jej, ze i tak nie dobiore teraz odpowiedniego rozmiaru - bardzo dziwila sie dlaczego, bo nie zauwazyla ze jestem w ciazy; dopiero jak podnioslam bluzke i pokazalam goly brzuch to bardzo sie zdziwila ... :(... buuuu to niesprawiedliwe, ze nie moge sie chwalic brzuszkiem...

To poczatek naszego 36 tygodnia.

reklama
Śliczniutkie te Wasze brzuszki, a Twój pępek Żmijka prześwietny - suuuper sterczy  ;) i fakycznie nigdy bym nie powiedziała że to już 36 tydz, figurka rewelacja.

Żmijka ale pomyśl ze przynajmniej po porodzie skora do ziemi nie bedzie wisiec ;D i szybko do poprzedniej sylwetki wrócisz.......
ja tam tez moglabym miec maluteńki brzuszek...wazne ze z baby jest ok!!!!!!

Żmijka nie przejmuj sie ze masz maly brzuszek i tym co mowia ludzie ... najwazniejsze ze Ty i Twoj mezyj wiecie ze nosisz skarb pod serduchem :) ... a pepus masz rewelacyjny :D

Dziekuje Dziewczyny za slowa otuchy... Dumnie wypinam to moje malenstwo do przodu... ;D Niech sie wszyscy dziwia, ze to nie tylko za duzy obiad :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry