reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrada

Mija ja mam dla ciebie złota radę przestan sie tak bardzo w to angazować skup sie na sobie i maleństwu potrzebujesz teraz ciszy i spokoju a kłamstwo predzej czy później wyjdzie na jaw prawda ujrzy światło dzienne wierz mi .....

Pamietaj że masz swoja godność jesteś napewno wartościowa kobieta i są faceci na świecie ktorzy potrafia kochac do szalenstwa kobiete nawet z dzieckiem ktore potrafi pokochac jak swoje wlasne głowa do góry kobieto :)

reklama
własnie niewazne jak bardzo boli i rani chcemy wiedziec wszystko w najdrobniejszym szczególe a wiem z wlasnego doswiadczenia ze naprawde nie warto przeciez jest doroslym czlowiekiem i chyba rozroznia dobre od zlego pozdrawiam i wysylam pozytywne fluidki :)

Mija wybacz musialam pomylic sie z inna mamuska ktora rozmawiala na gg z kochanka...
ale fakt faktem to jak ukladamy sobie zycie powinnismy byc siebie pewni i spokojni
a zobacz w jakiej niepewnosci i nerwach zyjesz...naprawde mnie to nie dziwi :no:
przeciez wchodzac na droge malzenska ludzie powinni sie szanowac i byc sobie wierni.....
mimo wszystko jestes silna babeczka i cie podziwiam,bo ja na twoim miejscu bym meza w pyl rozniosla....taki mam charakter
ciebie podziwiam za sile
trzymaj sie tak dalej i nei daj sobie kitow wciskac

Ja caly czas staram sie byc warda...
W czwartek kocham mnie, dzisiaj sie chwali miloscia do natali :-/...
Czy wszyscy faceci to dzieci?

Nawet e\syna zobaczyc nie chce bo "ten sie zacznie drzec"... :-/

Kumpel po rozprawie... Przedstawil nawet dowody na to ze jego zona sie spotykala z bylym - rozmowy na gg...
Sedzina bez wahania sie zgodzila na testy genetyczne, i sprawa rozwodowa w toku...
Zoneczka sama w domu z rudym dzieciakiem, bo nawet jej rodzina sie wkir.wiła

Kumpel po rozprawie... Przedstawil nawet dowody na to ze jego zona sie spotykala z bylym - rozmowy na gg...
Sedzina bez wahania sie zgodzila na testy genetyczne, i sprawa rozwodowa w toku...
Zoneczka sama w domu z rudym dzieciakiem, bo nawet jej rodzina sie wkir.wiła
A termin badań określony:confused:

reklama
Cara jak Ty go po takich tekstach nie pognasz to On Cie do końca życia nie będzie szanował...............bo tego od Niego nie wymagasz.......

Do góry