reklama

zdrada

Cara jak Ty go po takich tekstach nie pognasz to On Cie do końca życia nie będzie szanował...............bo tego od Niego nie wymagasz.......
Wiesz zgadzam się z tobą.Przecież każda kobieta powinna mieć jakąś dume i sama się szanować.bo inaczej facet będzie ją poniżał jak sobie na to pozwoli,Będzie wywijał numery bo będzie wiedział,że jest kochany i ma na to przyzwolenie.

reklama
....Macie rację!!!Znam to,niestety!!!Sama jestem po rozwodzie i nie pozwoliłam sobie na to aby czuć się upokarzana przez całe życie....wniosłam pozew o rozwód i tyle....a dziś mam juz to za soba!Obecnie żyję z innym mężczyzna,który kocha mnie i moja córkę-z wzajemnością!Nie warto męczyć sie dla zasady "bycia"rodziną tym bardziej,że przy tym wszystkim najbardziej cierpia nasze pociechy....pozdrawiam

Mija wydaje mi się że żle robisz nie mówiąc mężowi przwdy.Powinnaś powiedzieć mu,że wiesz o wszystkim co i jak robi.Po co to oszukaństwo?Przecież takie motanie się nic nie zmieni.Musicie oboje chcieć uzdrowić wasz związek.On kłamie sobie,ty sobie i co to niby ma być?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry