mamusia2008
mamusia Karolinki
Mopku, jak tam twoja waga, bo moja nie chce spadać, ja już sama nie wiem jak to jest, ale patrząc na twoje metamorfozy, zaczynając od 1999 roku, to wierze ze damy rade

;-)

;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)A ja będę się wybierać na zabieg usuwania rozstępówMuszę tylko dowiedzieć się gdzie u mnie w mieście robią coś takiego
![]()
Mi też szkoda,ale moja mama powiedziała,że nie mam nic do gadania,bo ona mi daA ja chcę tylko na brzuchu także około 2-3 tys.

Mi też szkoda,ale moja mama powiedziała,że nie mam nic do gadania,bo ona mi daA ja chcę tylko na brzuchu także około 2-3 tys.

A mnie się wydawało, że jak poszłam do kosmetyczki i zapłaciłam 120 zł to było dużo. I jeszcze wyrzuty sumienia miałam, że tyle kasy wydałam! O matko, ale kasująA mnie się wydawało, że jak poszłam do kosmetyczki i zapłaciłam 120 zł to było dużo. I jeszcze wyrzuty sumienia miałam, że tyle kasy wydałam!
Ja chciałam sobie laserowo usunąć owłosienie w okolicach bikinii, bo wkurza mnie golenie się co parę dni, ale to tez droga impreza, koło 400 zł jeden zabieg, a potrzeba co najmniej kilku. Więc olałam to i dalej się golę ;-)

ja już nie wspomne ile kasy trzeba było wydać na np. depilacje nóg, i też tak jak piszesz, zawsze trzeba zrobić kilka powtórzeń
, ciekawa jestem ile my kobiety powięcamy godzin, dni, miesięcy w ciągu całego swojego krótkiego życia na pozbywanie się tych uporczywych sierściuchów 
z różnych partii ciała, żeby wyglądem nie przypominać małpek