mamusia2008
mamusia Karolinki
Mopku, jak tam twoja waga, bo moja nie chce spadać, ja już sama nie wiem jak to jest, ale patrząc na twoje metamorfozy, zaczynając od 1999 roku, to wierze ze damy rade

;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja będę się wybierać na zabieg usuwania rozstępówMuszę tylko dowiedzieć się gdzie u mnie w mieście robią coś takiego
![]()
Mi też szkoda,ale moja mama powiedziała,że nie mam nic do gadania,bo ona mi daA ja chcę tylko na brzuchu także około 2-3 tys.
Mi też szkoda,ale moja mama powiedziała,że nie mam nic do gadania,bo ona mi daA ja chcę tylko na brzuchu także około 2-3 tys.
O matko, ale kasująA mnie się wydawało, że jak poszłam do kosmetyczki i zapłaciłam 120 zł to było dużo. I jeszcze wyrzuty sumienia miałam, że tyle kasy wydałam!
Ja chciałam sobie laserowo usunąć owłosienie w okolicach bikinii, bo wkurza mnie golenie się co parę dni, ale to tez droga impreza, koło 400 zł jeden zabieg, a potrzeba co najmniej kilku. Więc olałam to i dalej się golę ;-)