reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Mopku, jak tam twoja waga, bo moja nie chce spadać, ja już sama nie wiem jak to jest, ale patrząc na twoje metamorfozy, zaczynając od 1999 roku, to wierze ze damy rade:-D:-D:-D:tak:;-)

reklama
Ollcia to zależy od części ciała i od tego ile jest tych rozstępów...Ale tak od 700 do 1500 zł z tego co wyczytałam.I potrzebne jest kilka zabiegów.

Mi też szkoda,ale moja mama powiedziała,że nie mam nic do gadania,bo ona mi da:zawstydzona/y: A ja chcę tylko na brzuchu także około 2-3 tys.

Mi też szkoda,ale moja mama powiedziała,że nie mam nic do gadania,bo ona mi da:zawstydzona/y: A ja chcę tylko na brzuchu także około 2-3 tys.

Ania pomysl czy sie oplaca teraz? Jesli chcesz miec jescze dziecko to po co usuwac jak sie zrobia znowu? ;-)Ja tez chcialam ale teraz sobie mysle ze moze bede jescze chciala jedno dziecko i co?znowu wydam taka kase? Zreszta z czasem rozstepy staja sie malo widoczne.

Ja tez mam rozstepy na brzuchu i wielka opone ale powiem wam ze nawet ostatnio jestem z tych rozstepow dumna bo to pewnego rodzaju odznaka za macierzynstwo. Mam 2 dzieci i trudno zebym miala super gladkie i jedrne cialo.
Natomiast chodze sobie na fitnes. Na przeciwko mojego domu jest galeria w ktorej jest klub i placac 129zł moge siedziec calutki dzien na silowni plus wszystkie zajecia (pilates,dance,fitnes na rozne czesci ciala-chyba z 3 rozne zajecia, plaski brzuch itd.)Bylam juz 2 razy,po wczorajszych zajeciach mam mega zakwasy na tylku i brzuchu;-) Dzis ide na 2 godziny i moze o silownie jeszcze zahacze.

Cyprysiowa zastanawiałam się nad tym,bo na pewno chcę mieć jeszcze jedno dziecko,ale rozstępy da się usunąć tylko wtedy kiedy są czerwone.A jak już się zabliźnią i zrobią białe to już za późno.No niby robią się mniej widoczne...Ale ja mam całe uda w tych białych,"mniej widocznych" rozstępach i nie jest to nic ładnego...Ich już nie usunę,ale tych które są jeszcze czerwone to z całą pewnością chętnie się pozbędę.A dumna to jestem z mojego dziecka i z siebie jako mamusi...ale nie z roztępów:no:

O matko, ale kasują :szok::szok::szok: A mnie się wydawało, że jak poszłam do kosmetyczki i zapłaciłam 120 zł to było dużo. I jeszcze wyrzuty sumienia miałam, że tyle kasy wydałam!

Ja chciałam sobie laserowo usunąć owłosienie w okolicach bikinii, bo wkurza mnie golenie się co parę dni, ale to tez droga impreza, koło 400 zł jeden zabieg, a potrzeba co najmniej kilku. Więc olałam to i dalej się golę ;-)

O matko, ale kasują :szok::szok::szok: A mnie się wydawało, że jak poszłam do kosmetyczki i zapłaciłam 120 zł to było dużo. I jeszcze wyrzuty sumienia miałam, że tyle kasy wydałam!

Ja chciałam sobie laserowo usunąć owłosienie w okolicach bikinii, bo wkurza mnie golenie się co parę dni, ale to tez droga impreza, koło 400 zł jeden zabieg, a potrzeba co najmniej kilku. Więc olałam to i dalej się golę ;-)

Za wszystko tak słono kasują :angry::no::no: ja już nie wspomne ile kasy trzeba było wydać na np. depilacje nóg, i też tak jak piszesz, zawsze trzeba zrobić kilka powtórzeń:wściekła/y:, ciekawa jestem ile my kobiety powięcamy godzin, dni, miesięcy w ciągu całego swojego krótkiego życia na pozbywanie się tych uporczywych sierściuchów :confused::confused: z różnych partii ciała, żeby wyglądem nie przypominać małpek :no:

reklama
A ja sie chciałam tylko pochwalic ze trwam w diecie juz dwa tygodnie...no i jestem happy bo na wadze juz szóstka z przodu:tak::-)

Do góry