tygrysek82
Fanka BB :)
Witam Was Laski!!!!!!!!!
Wyjechałam na week do swojego miasteczka - więc dziś dopiero zaglądam...
Ja mam taki:
PROFESJONALNY MASAŻER ANTYCEL + 7PASÓW NAJTANIEJ (586655477) - Aukcje internetowe Allegro
Jest baaardzo porządny i jestem zadowolona ogromnie - kupiłam go już długo przed ciążąI WYOBRAŻACIE SOBIE ŻE WAŻYŁAM 53 - I UWAŻAŁAM SIĘ ZA GRUBĄ??? A TERAZ???? 72 JEJKU CO JA BYM DAŁA, ŻEBY TYLE WAŻYĆ I CZEMU JA BYŁAM TAKA GŁUPIA
ŻE MYŚLAŁAM, ŻE JESTEM GRUBA?? (CHOĆ ZAWSZE MIAŁAM TROSZECZKĘ TKANKI TŁUSZCZ. NA SAMYM BRZUSZKU I RAMIONACH) ZA TO NOGI MAM BAAAARDZO CHUDE - JAK PATYCZKI..... CO ZA FIGURA :-(
JA MAM TEŻ BARDZO ZŁĄ PRZEMIANĘ MATERII
JA MAM TAK SAMO JAK TY - ROZSTĘPY MAM W D. WAGA JEST DLA MNIE WAŻNIEJSZA
NO JAK OPOWIEDZIAŁAŚ TĄ HISTORIĘ TO MNIE NIECO POCIESZYŁAŚ...
JA JESTEM ZAŁAMANA I ZACZYNAM POPADAĆ W PANIKĘ JEŚLI CHODZI O MOJĄ SYLWETKĘ A JUŻ NAJBARDZIEJ O MÓJ BRZUCH... WYGLĄDAM JAK W 6 - 7 MIES. C. I SIĘ JUŻ BAARDZO STRESUJĘ, MIMO IŻ ROBIĘ DUŻO BRZUSZKÓW I ĆWICZĘ (NA TYGODNIU - BO W WEEK ZAWSZE WYJEŻDŻAMY) BRZUCH MAM JUŻ TAKI TWARDY JAK NAPRĘŻĘ MIĘŚNIE BRZUCHA - JAKBY UMIĘŚNIONY. i JAK ZJEM TO MNIE 'WYBRZUSZA' Choć nieco zauważyłam lekką poprawę, to i tak waga nie drgnie....A za tydzień chrzest.
W week bardzo pokłóciłam się z mamą - bo powiedziała, że jestem grubaWściekłam się, bo nie uważam, że jestem aż tak gruba - noszę rozmiar "L" Smutno mi teraz ale jednocześnie jestem zła..... Bo potrzebuję teraz wsparcia, a nie krytyki... I w ogóle nie chce mi się jechać do mojego miasta za tydz, ale muszę bo chrzest
Qrcze nie powinnam tego tu pisać, tylko na intymnym, ale już nie wytrzymałam - w końcu tematyka dobra.
A propos cytatu - dla mnie to nie "dopiero", lecz "aż 3 miesiące" po....
A na pocieszenie na koniec - gotuję dziś zupę kapuścianą:-):-):-)
Ewelw to ja mam odwrotnie ze swoja mama:-( ona uważa ze powinnam troche przytyć a nie chodzić taka koścista.I za każdym razem mi to powtarza jak sie widzimy. Gdy byłam w ciąży i tyłam to wtedy była zadowolona