Witam Was Laski!!!!!!!!!
Wyjechałam na week do swojego miasteczka - więc dziś dopiero zaglądam...
PROFESJONALNY MASAŻER ANTYCEL + 7PASÓW NAJTANIEJ (586655477) - Aukcje internetowe Allegro
Jest baaardzo porządny i jestem zadowolona ogromnie - kupiłam go już długo przed ciążą
I WYOBRAŻACIE SOBIE ŻE WAŻYŁAM 53 - I UWAŻAŁAM SIĘ ZA GRUBĄ??? A TERAZ???? 72 JEJKU CO JA BYM DAŁA, ŻEBY TYLE WAŻYĆ I CZEMU JA BYŁAM TAKA GŁUPIA
ŻE MYŚLAŁAM, ŻE JESTEM GRUBA?? (CHOĆ ZAWSZE MIAŁAM TROSZECZKĘ TKANKI TŁUSZCZ. NA SAMYM BRZUSZKU I RAMIONACH) ZA TO NOGI MAM BAAAARDZO CHUDE - JAK PATYCZKI..... CO ZA FIGURA :-(

JA JESTEM ZAŁAMANA I ZACZYNAM POPADAĆ W PANIKĘ JEŚLI CHODZI O MOJĄ SYLWETKĘ A JUŻ NAJBARDZIEJ O MÓJ BRZUCH... WYGLĄDAM JAK W 6 - 7 MIES. C. I SIĘ JUŻ BAARDZO STRESUJĘ, MIMO IŻ ROBIĘ DUŻO BRZUSZKÓW I ĆWICZĘ (NA TYGODNIU - BO W WEEK ZAWSZE WYJEŻDŻAMY) BRZUCH MAM JUŻ TAKI TWARDY JAK NAPRĘŻĘ MIĘŚNIE BRZUCHA - JAKBY UMIĘŚNIONY. i JAK ZJEM TO MNIE 'WYBRZUSZA' Choć nieco zauważyłam lekką poprawę, to i tak waga nie drgnie....A za tydzień chrzest.
W week bardzo pokłóciłam się z mamą - bo powiedziała, że jestem gruba
Wściekłam się, bo nie uważam, że jestem aż tak gruba - noszę rozmiar "L" Smutno mi teraz ale jednocześnie jestem zła..... Bo potrzebuję teraz wsparcia, a nie krytyki... I w ogóle nie chce mi się jechać do mojego miasta za tydz, ale muszę bo chrzest
Qrcze nie powinnam tego tu pisać, tylko na intymnym, ale już nie wytrzymałam - w końcu tematyka dobra.
A propos cytatu - dla mnie to nie "dopiero", lecz "aż 3 miesiące" po....
A na pocieszenie na koniec - gotuję dziś zupę kapuścianą:-):-):-)
Wyjechałam na week do swojego miasteczka - więc dziś dopiero zaglądam...
Ja mam taki:Ewelw, ty chyba tez masz ten pas wibrujący, jak u ciebie ?sprawdza się?![]()
PROFESJONALNY MASAŻER ANTYCEL + 7PASÓW NAJTANIEJ (586655477) - Aukcje internetowe Allegro
Jest baaardzo porządny i jestem zadowolona ogromnie - kupiłam go już długo przed ciążą
I WYOBRAŻACIE SOBIE ŻE WAŻYŁAM 53 - I UWAŻAŁAM SIĘ ZA GRUBĄ??? A TERAZ???? 72 JEJKU CO JA BYM DAŁA, ŻEBY TYLE WAŻYĆ I CZEMU JA BYŁAM TAKA GŁUPIA
ŻE MYŚLAŁAM, ŻE JESTEM GRUBA?? (CHOĆ ZAWSZE MIAŁAM TROSZECZKĘ TKANKI TŁUSZCZ. NA SAMYM BRZUSZKU I RAMIONACH) ZA TO NOGI MAM BAAAARDZO CHUDE - JAK PATYCZKI..... CO ZA FIGURA :-( JA MAM TEŻ BARDZO ZŁĄ PRZEMIANĘ MATERIIDziewczyny ja też mam straszną przemianę materii...Już ponad tydzień od kiedy Mariusza nie ma to jem tylko śniadanie-płatki kukurydziane i jakiś mały obiad,bo dla siebie samej to nie bardzo chce mi się gotować...Brzuszek już mi trochę spadł,a waga ani drgnieNo i wiadomo,że waga może wahać się o ten 1 kg w dół czy w górę,ale ja coś zjem i od razu mam 1 kg więcej
A w ogóle to mogłabym ważyć nawet i 10 kilo więcej i być okrąglutka gdybym tylko mogła mieć gładkie ciało.Bez tych cholernych rozstępów
Gdybym mogła je zamienić na dodatkowe 10 kilo to ani chwili bym się nie wahała...

JA MAM TAK SAMO JAK TY - ROZSTĘPY MAM W D. WAGA JEST DLA MNIE WAŻNIEJSZAto ja jestem jakas inna.... mi akurat rozstepy najmniej przeszkadzaja... a sama waga bardziej....

NO JAK OPOWIEDZIAŁAŚ TĄ HISTORIĘ TO MNIE NIECO POCIESZYŁAŚ...Nie wiem dziewczyny czy jakos Was to pocieszy, ale odnosnie sflaczalego brzuszka po porodzie... mialam na studiach kolezanke, ktora po urodzeniu maluszka miala tak okropny brzuch, ze bylam zalamana jak widzialam ten jej brzuch, tym bardziej ze akurat jak ona urodzila to ja zaszlam w ciaze i balam sie, ze czeka mnie to samoAle najgorsze w tym wszystkim bylo to, ze ona strasznie afiszowala sie z tym brzuchem, nosila krotkie bluzeczki,z pod ktorych wisial ogromny flaczek, a wygladalo to naprawde nieestetycznie
I w sumie kazdy rozumial to, ze urodzila dziecko i nie musi miec super figurki, ale dlaczego tak sie z tym brzuchem afiszowala. Ale wracajac do meritum sprawy... Maluszka urodzila w kwietniu, pozniej byly wakacje i widzialam ja dopiero w pazdierniku i wtedy szok
I wszyscy byli w szoku co stalo sie z tym jej brzuchem (wczesniej naprawde ogromnym). Byla zupelnie plaska. I na pytanie co z tym zrobila powiedziala, ze nic. Nie wiem na ile to mozliwe, ale w jej przypadku tak akurat bylo
Takze dziewczyny nie martwcie sie wakacje przed Wami i dajcie sobie troche wiecej czasu, przeciez minely dopiero 3 miesicace....
JA JESTEM ZAŁAMANA I ZACZYNAM POPADAĆ W PANIKĘ JEŚLI CHODZI O MOJĄ SYLWETKĘ A JUŻ NAJBARDZIEJ O MÓJ BRZUCH... WYGLĄDAM JAK W 6 - 7 MIES. C. I SIĘ JUŻ BAARDZO STRESUJĘ, MIMO IŻ ROBIĘ DUŻO BRZUSZKÓW I ĆWICZĘ (NA TYGODNIU - BO W WEEK ZAWSZE WYJEŻDŻAMY) BRZUCH MAM JUŻ TAKI TWARDY JAK NAPRĘŻĘ MIĘŚNIE BRZUCHA - JAKBY UMIĘŚNIONY. i JAK ZJEM TO MNIE 'WYBRZUSZA' Choć nieco zauważyłam lekką poprawę, to i tak waga nie drgnie....A za tydzień chrzest.
W week bardzo pokłóciłam się z mamą - bo powiedziała, że jestem gruba
Wściekłam się, bo nie uważam, że jestem aż tak gruba - noszę rozmiar "L" Smutno mi teraz ale jednocześnie jestem zła..... Bo potrzebuję teraz wsparcia, a nie krytyki... I w ogóle nie chce mi się jechać do mojego miasta za tydz, ale muszę bo chrzest
Qrcze nie powinnam tego tu pisać, tylko na intymnym, ale już nie wytrzymałam - w końcu tematyka dobra.A propos cytatu - dla mnie to nie "dopiero", lecz "aż 3 miesiące" po....
A na pocieszenie na koniec - gotuję dziś zupę kapuścianą:-):-):-)
No i wiadomo,że waga może wahać się o ten 1 kg w dół czy w górę,ale ja coś zjem i od razu mam 1 kg więcej
A w ogóle to mogłabym ważyć nawet i 10 kilo więcej i być okrąglutka gdybym tylko mogła mieć gładkie ciało.Bez tych cholernych rozstępów
I wszyscy byli w szoku co stalo sie z tym jej brzuchem (wczesniej naprawde ogromnym). Byla zupelnie plaska. I na pytanie co z tym zrobila powiedziala, ze nic. Nie wiem na ile to mozliwe, ale w jej przypadku tak akurat bylo