mamusia2008
mamusia Karolinki
dzięki, a twoja mama była na tej diecie?i jak?Ja to dostałam od mojej mamy bo ona zakupiła
Nie umiem tego wstawić. Jak ktoś chce to proszę mi napisać mailana adres smulka@op.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dzięki, a twoja mama była na tej diecie?i jak?Ja to dostałam od mojej mamy bo ona zakupiła
Nie umiem tego wstawić. Jak ktoś chce to proszę mi napisać mailana adres smulka@op.pl
ja pije z mlekiem, a raczej mleko z kawa :-)

Ja piję z mlekiem nawet cztery dziennie i nie widzę nic niepokojącego u małejmozna pic kawe jak sie karmi????????![]()
dzięki, a twoja mama była na tej diecie?i jak?

wiecie pytam sie gdyz ja uwielbiam pic kawe a jak wroce do pracy to na 7 godzin jako matka karmiaca i tak sie zastanawiam czy bede mogla przy moim dyrektorze pic kawe bez podejrzen zadnych![]()
Paola - dzięki za info... Ja właśnie tak mam z tą wodą - przed porodem też baaardzo spuchłam - bo organizm wodę zatrzymywał...Ewelw nie możesz głodzić organizmu i nic nie jeść, ponieważ wtedy organizm zatrzymuje wodę w organiżmie, bo dla niego to tak jakby alarm i gromadzi wodę, dlatego zapewne waga poszła do góry-TYM BARZDIEJ ŻE ĆWICZYSZ-wiem coś na temat odchudzania bo teraz ważę 50 kg a kiedyś 70I schudłam bez żadnego specjalisty-poprostu jadłam racjonalnie i wszystko sobie zapisywałam-bez żadnego głodzenia i co najważniejsze do dnia dzisiejszego mogę się opychać czym chcę i ani kg nie przytyję
Polecam kapsułki B.I.O. CLA z zieloną herbatą mi pomogły =koszt ok.65 zł no i chrom z 10 zł.TRZYMAM KCIUKI
I teraz jak mało bardzo jem to jestem jakby cała opuchnięta - właśnie wyglądam jak gdybym się "obżarła". Więc to musi być sprawka tej wody w organizmie
Postaram się - tak jak Ty racjonalnie zjeść - jednak cokolwiek zjem- mam wyrzuty sumienia.... Lecę poćwiczyć
....Paola - dzięki za info... Ja właśnie tak mam z tą wodą - przed porodem też baaardzo spuchłam - bo organizm wodę zatrzymywał...I teraz jak mało bardzo jem to jestem jakby cała opuchnięta - właśnie wyglądam jak gdybym się "obżarła". Więc to musi być sprawka tej wody w organizmie
Postaram się - tak jak Ty racjonalnie zjeść - jednak cokolwiek zjem- mam wyrzuty sumienia.... Lecę poćwiczyć
....
Miłego dnia!!!!!!
Pamietaj też, żeby podczas wysiłku fizycznego pić dużo wody niegazowanej lub pij jednego Red Bulla, Power Raida czy inny napój energ.powoli podczas ćwiczeń mi dodawało to powera-ale raczej to była autosugestia ale baaarzdzo pomocna bo fajniej i chętniej się ćwiczyło no i na uszach OBOWIĄZKOWO miałąm MP3 - musiałam poprostu słuchać muzyki-jak nie miałam muzyki to robiłam wszystko z przymusu a przy ulubionych kawałkach góry mogłam przenosić.Lub przed ćwiczeniami zjedz banana tak wszyscy sportmeni robią przed treningami-i co najważniejsze należy pamiętać, że organizm dopiero po 30 min wysiłku czerpie zapasy z nagromadzonego tłuszczu i wtedy chudniemy.
Dlatego najlepsze efekty daje trening areobowy-ciągły czyli w moim przypadku był to rowerek stacjonarny-nawet cwiczeń innych nie robiłam i schudłąm-jak znajdę swój zeszyt a mam go napewno to prześlę Ci go na priva i zobaczysz, że z jedzeniem się nie katowałam - dziennie jadłąm ok.1600 kcal.Patrysiu dziekuje wlasnie podejrzewalam ze bedzie mi potrzebne jakies zaswiadczenie potwierdzajace ze karmię tylko zastanawialam sie czy od pediatry czy od ginekologa ale super z pediatra byloby trudniej ale od gina to nie bedzie problemu:-):-):-):-)tygrysku, sorki że w tym wątku, ale przypomniało mi się, że jeśli masz upierdliwego szefa, może kazać przynieść Ci zaświadzcenie od ginekologa, że karmisz-myślę, że w dzisiajszych czasach nie będziesz mieć problemu z załatwieniem takiego papierka....
paola, u ciebie stacjonarny rowerek poskutkował?a myślisz ze on może zwalczyć ten mój brzuchoflak?bo brzuszki nic mi nie daja:-(a zastanawiam się nad kupnem tego rowerkaNie ma sprawyPamietaj też, żeby podczas wysiłku fizycznego pić dużo wody niegazowanej lub pij jednego Red Bulla, Power Raida czy inny napój energ.powoli podczas ćwiczeń mi dodawało to powera-ale raczej to była autosugestia ale baaarzdzo pomocna bo fajniej i chętniej się ćwiczyło no i na uszach OBOWIĄZKOWO miałąm MP3 - musiałam poprostu słuchać muzyki-jak nie miałam muzyki to robiłam wszystko z przymusu a przy ulubionych kawałkach góry mogłam przenosić.Lub przed ćwiczeniami zjedz banana tak wszyscy sportmeni robią przed treningami-i co najważniejsze należy pamiętać, że organizm dopiero po 30 min wysiłku czerpie zapasy z nagromadzonego tłuszczu i wtedy chudniemy.
Dlatego najlepsze efekty daje trening areobowy-ciągły czyli w moim przypadku był to rowerek stacjonarny-nawet cwiczeń innych nie robiłam i schudłąm-jak znajdę swój zeszyt a mam go napewno to prześlę Ci go na priva i zobaczysz, że z jedzeniem się nie katowałam - dziennie jadłąm ok.1600 kcal.