reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Reniu ja poprostu jem zamiast pieczywa normalnego - chrupkie...i zamiast ziemniaków podwójna porcja surówki...wogóle nie jem słodyczy i staram sie nie jeść po 18.00...już sie tak karmieniem piersią nie przejmuję bo ona cyca je praktycznie tylko raz dziennie i w nocy...

reklama
Reniu ja poprostu jem zamiast pieczywa normalnego - chrupkie...i zamiast ziemniaków podwójna porcja surówki...wogóle nie jem słodyczy i staram sie nie jeść po 18.00...już sie tak karmieniem piersią nie przejmuję bo ona cyca je praktycznie tylko raz dziennie i w nocy...
no to ja na takiej diecie jestem zawsze, tylko dla mojego organizmu to widocznie nie jest dieta, bo zadnych skutkow:-:)-:)-:)-(jakas dziwna jestem

tak Agaciu,ale nie jest on jakos niesmacznie przesłodzony,jest taki w sam raz ;) długo sie utrzymuje a co najważniejsze nie dusi.Ale wiadomo kazdy lubi co innego

reklama
Czy mozecie mi polecic jakieś fajne perfumy lub wody toaletowe ? :tak:

a ja uwielbiam
Gucci Eau de Perufm II Gucci Eau de Parfum II, woda perfumowana 75 ml | Iperfumy.pl

DKNY Be Delicious DKNY Be Delicious, woda perfumowana 100 ml | Iperfumy.pl

Versace Bright Crystal Versace Bright Crystal, woda toaletowa 90 ml | Iperfumy.pl

Hugo Boss Femme Hugo Boss Femme, woda perfumowana 75 ml | Iperfumy.pl

I wersję wieczorową
Hugo Boss Essence de Femme Hugo Boss Essence de Femme, woda perfumowana 50 ml | Iperfumy.pl

Ostatnio też dostałam Carchel Amor i tez go polubiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aaaa i Hugo Bossa Tygryskowego też lubię:-D:-D:-D

Do góry