reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

A ja jestem bez diety,waga dalej przerażająca,a mimo to mieszczę się w spodnie,w które nie dawno nie wchodziłam:-) Więc wygląda na to,że chudnę;-)

reklama
na jakiej dietce?
nie wiem dziewczyno z czego ty sie odchudzasz,:crazy:

Mamusia, nie denerwuj mnie, mój brzuch jest w fatalnym stanie, nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo, po prostu to ukrywam :-(
A dieta taka wymyślona przeze mnie :-p 3 razy dziennie płatki Fitness z mlekiem , poza tym owoce, warzywa, ew. szynka jakas albo coś w tym stylu, zero słodyczy, pieczywa, makaronów itp, poza tym mobilizacja i ćwiczenia + vibroaction... coś w końcu musi ruszyć!

A ja jestem bez diety,waga dalej przerażająca,a mimo to mieszczę się w spodnie,w które nie dawno nie wchodziłam:-) Więc wygląda na to,że chudnę;-)
gratulki, u mnie na razie waga staneła dobrze,że nie zaczęła rosnąć odkąd zanika produkcja mlika

a co do perfum moje ulubione Surrender-Avonu choć chyba je j wycofali i PaccoRabanne -ultraviolet:tak:

Kankya - nie przejmuj się że waga stoi. U mnie też stała z 1 miesiąc - pisałam tu ostatnio że nic nie chudnę. I koleżanka mi powiedziała że ona też tak miała, że chudła-chudła - i stała -stała - potem znów chudła-chudła
Ja się przejmowałam - bo coś dłuuuuugo stała - ale znów do przodu 1 kg:-)
Ja byłam ze 3 razy na basenie tak co 2 dzień i zaczęłam chodzić do pracy - to i przemiana materii się ruszyła :-)
Jejku - laski jak chodzę do pracy to nie mam czasu tu zaglądać :no: Przepraszam.

Kankya - nie przejmuj się że waga stoi. U mnie też stała z 1 miesiąc - pisałam tu ostatnio że nic nie chudnę. I koleżanka mi powiedziała że ona też tak miała, że chudła-chudła - i stała -stała - potem znów chudła-chudła
Ja się przejmowałam - bo coś dłuuuuugo stała - ale znów do przodu 1 kg:-)
Ja byłam ze 3 razy na basenie tak co 2 dzień i zaczęłam chodzić do pracy - to i przemiana materii się ruszyła :-)
Jejku - laski jak chodzę do pracy to nie mam czasu tu zaglądać :no: Przepraszam.
super, że waga Ci spada liczy się każdy dag:-D:-D;-) no i zaglądaj częściej kochana bo to nie wybaczalne:wściekła/y::-D:-D:-D

reklama
Do góry