mamusia2008
mamusia Karolinki
bralam te tabletki 3 lata temu, schudlam, ale bylam na diecie i jadlam tylko kurczaka i surowkeKupiłam sobie tabletki Błonnik z ananasem i chromem, od jutra zaczynam je brać. Może one poskromią mój apetyt![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bralam te tabletki 3 lata temu, schudlam, ale bylam na diecie i jadlam tylko kurczaka i surowkeKupiłam sobie tabletki Błonnik z ananasem i chromem, od jutra zaczynam je brać. Może one poskromią mój apetyt![]()

wiesz co lepiej nie pytaj, bo u mnie to dziwne jest, waga nawet nie dgrgnie, waga jest oki, bo wazylam sie na 2 wagach, a rozmiar spodni kupilam o rozmiar mniejszya jak tam Twoja dieta, Mamusiu?

wiec sama nie wiem jak, ja generalnie mam duzo wody w organizmie, wiec moze tluszcz powoli jakos schodzi, a woda jest ciezsza, sama juz nie wiem, co do kaszy, to moja endo powiedziala ze najlepiej to robic tak ze tydzien jesc sama kasze, a nast tydzien normalna dieta--czyli zero slodkiego, slonego, smazonego, i po 19 nic do buzi, etc., wiec zzobacze teraz robie tak, bo endo mowi ze organizm jak sie za bardzo przyzwyczaja to wolniej sie chudnie

wiesz ollcia, ale ty jak zamaskujesz brzuch ty wygladasz szczuplo, chudziutko, a ja czy maskuje czy nie maksuje to wsio ryba:-ja się wczoraj popłakałam, bo chciałam założyć jaką bluzkę sprzed ciąży i w każdej brzuch wygląda FATALNIEteraz noszę tylko te bluzki typu bombka bo w nich wyglądam jakoś w miarę
, uda i biodra po 2cm. Dla mnie to baaaaaaaardzo dużo. I mam nadzieję, że tak będę chudła - chociaz po 1-2 kg miesięcznie. I po 2-3cm w obwodzie. wiesz co lepiej nie pytaj, bo u mnie to dziwne jest, waga nawet nie dgrgnie, waga jest oki, bo wazylam sie na 2 wagach, a rozmiar spodni kupilam o rozmiar mniejszywiec sama nie wiem jak, ja generalnie mam duzo wody w organizmie, wiec moze tluszcz powoli jakos schodzi, a woda jest ciezsza, sama juz nie wiem, co do kaszy, to moja endo powiedziala ze najlepiej to robic tak ze tydzien jesc sama kasze, a nast tydzien normalna dieta--czyli zero slodkiego, slonego, smazonego, i po 19 nic do buzi, etc., wiec zzobacze teraz robie tak, bo endo mowi ze organizm jak sie za bardzo przyzwyczaja to wolniej sie chudnie
wiec jestem MEGA zalamana, bo juz 9 miesiac, a wugladam nadal jak w ciazy i wogole, alepeij mnie nie ruszac, bo juz nie mam sily narzekac, a moj mezowy natychmiast wychodzi z pokoju jak zaczynam narzekac, ja wszytsko rozumiem ze on mnie kocha taka jaka jestem, ale problem wtym ze ja sie zle czuje ztym, i mma mega kompleksy, a jak ide gdzie i jak widze ze na mnie sie ktos patrze, bo natychmiast mysle ze sie patrza i obgaduja ze jaka mloda i jaka gruba, i jak usiade i zobacze te poskladane faldy to bierze mnie na wymioty
no i sie wyzalilam![]()
Dostałam takie tabletki od gina :
Microgynon 21.
Czy , któraś z Was je stosowała?
Aha i czy miałayście lub macie nadżerkę i jak ją leczycie??