M
marzycielka
Gość
Dzięki za odpowiedź.
Ja się boję wymrażania czyli bólu
Ja się boję wymrażania czyli bólu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Marzycielko to tak jak ja..a obawiam sie ze wypalanie nadrzerki mnie nie ominie bo 9miesięcy po porodzie a ja przy seksiku odczuwam mega ból( i nic więcej.....za 3tygodnie mam wizyte..zobaczymy co mi powie doktórek
![]()
po porodzie czasami mnie bolał, ale to jak jest ostatnio przekracza wszelkie pojęcie
boli mnie non stop, jak się kładę wieczorem i jak wstaję rano
w poniedziałek idę do lekarza :-(ollcia, ja mam to samo, staram sie raz w tygodniu chodzic na masaz, ale to tez nic nie pomaga, a moj lekarz powiedzial ze po cesarce tak moze meczyc i cale zycieJa mniej ostatnio siędzę przed kompem bo po prostu nie daję rady... od jakichś 2 tygodni mam takie bóle kręgosłupa że szokpo porodzie czasami mnie bolał, ale to jak jest ostatnio przekracza wszelkie pojęcie
w poniedziałek idę do lekarza :-(

Dzięki za odpowiedź.
Ja się boję wymrażania czyli bólu![]()
Marzycielko to tak jak ja..a obawiam sie ze wypalanie nadrzerki mnie nie ominie bo 9miesięcy po porodzie a ja przy seksiku odczuwam mega ból( i nic więcej.....za 3tygodnie mam wizyte..zobaczymy co mi powie doktórek
![]()
olcia ja też mam takie okropne bóle pleców ale moja dr powiedziała zebym sobie brzuszkipoćwiczyła bo na rehabilitację to raczej i tak się nie dostanę w tym życiu. Ba, powiedział to akurat jak byłam z bólem brzucha. Już myślałam że zejdę z bólu a ta mi brzuszki kazała śmigać. Ból brzucha przezedł a zaczęło się inne paskudztwo a plecki nadal bolą.Ja mniej ostatnio siędzę przed kompem bo po prostu nie daję rady... od jakichś 2 tygodni mam takie bóle kręgosłupa że szokpo porodzie czasami mnie bolał, ale to jak jest ostatnio przekracza wszelkie pojęcie
w poniedziałek idę do lekarza :-(
co lekarz to opinia, a moja doktorka zabronila brzuszki, bo one rujnuja kregoslupolcia ja też mam takie okropne bóle pleców ale moja dr powiedziała zebym sobie brzuszkipoćwiczyła bo na rehabilitację to raczej i tak się nie dostanę w tym życiu. Ba, powiedział to akurat jak byłam z bólem brzucha. Już myślałam że zejdę z bólu a ta mi brzuszki kazała śmigać. Ból brzucha przezedł a zaczęło się inne paskudztwo a plecki nadal bolą.

ollcia, ja mam to samo, staram sie raz w tygodniu chodzic na masaz, ale to tez nic nie pomaga, a moj lekarz powiedzial ze po cesarce tak moze meczyc i cale zycie![]()

całe życie 

olcia ja też mam takie okropne bóle pleców ale moja dr powiedziała zebym sobie brzuszkipoćwiczyła bo na rehabilitację to raczej i tak się nie dostanę w tym życiu. Ba, powiedział to akurat jak byłam z bólem brzucha. Już myślałam że zejdę z bólu a ta mi brzuszki kazała śmigać. Ból brzucha przezedł a zaczęło się inne paskudztwo a plecki nadal bolą.
co lekarz to opinia, a moja doktorka zabronila brzuszki, bo one rujnuja kregoslup![]()

ze zaczelam narzekac na swoj brzuch:-

smarowala 6 miesiecy 4 razy dziennie