reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

byłam dziś u pediatry i tak zagadalysmy sie:-D:-D:-D ze zaczelam narzekac na swoj brzuch:-:)-:)-( i pediatra powiedziala ze ona sama smarowała się tym żelem i zniknął jej brzuch :szok::szok::szok:smarowala 6 miesiecy 4 razy dziennie:tak::tak:
tylko ze to drogie, ale chyba zainwestuje, bo juz mam dosyc tego wszytskiego\
Trimgel® Slim 3-D - Schudnac o 5 lub 50 kilo? Tak... zgadzam sie!

TRIMGEL SLIM 3D USA NAJSILNIEJSZY + WYSYLKA GRATIS (751908718) - Aukcje internetowe Allegro

ciekawe... jak przetestujesz koniecznie daj znać czy faktycznie jest taki skuteczny

reklama
ollcia, ja mam to samo, staram sie raz w tygodniu chodzic na masaz, ale to tez nic nie pomaga, a moj lekarz powiedzial ze po cesarce tak moze meczyc i cale zycie:szok:

dokładnie to samo usłyszałam, ciągle boli, ale zauważyłam, że dużo daje mi fizjo, dostałam kilka ćwiczeń, nie wiem za bardzo jak je wytłumaczyć, może lepiej narysować:shocked2:ale jakbyście były zainteresowane to dawajcie znać, tylko może lepiej na priv,bbo tu sie moge nie doszukać w tylu wątkach,
to pomyślę jak to zrobić i wam wyślę te ćwiczenia, u mnie to konkretnie na część lędźwiowo-krzyżową, ale z tego co zrozumiałam ze spotkań to i na cały kręgosłup ok, tylko trzeba ćwiczyć conajmniej ze 2x dziennie,

w tym są też ćwiczenia z piłką gimnastyczną, taką ok. 54cm średnicy, ja taką mam nawet zwykłe siedzenie po kilka minut pomaga, a jak bardzo boli ja biorę diclofenac, ale to niestety na receptę

Ja zrobiłam tak... 14 sierpnia kiedy podjęłam ostateczną decyzję o wracaniu do rozmiaru 36 wzięłam do ręki centymetr i się pomierzyłam. Spisałam wszystko na karteczce i zamknęłam w kopercie z notką..."otworzyć 14 września".
Waga mi bardzo długo stała w miejscu, w rezultacie schudłam 2-3 kg, I wydawało mi się, ze to mało.
I 14 września otworzyłam kopertkę .. i tak brzuch -4cm mniej :szok:, uda i biodra po 2cm. Dla mnie to baaaaaaaardzo dużo. I mam nadzieję, że tak będę chudła - chociaz po 1-2 kg miesięcznie. I po 2-3cm w obwodzie.
Znowu się pomierzyłam i na kolejny miesiąc zamknęłam kopertkę :-)

dobry pomysł, chyba tez tak zrobię:-D:tak:tylko pierw musze znów zacząć coś robić żeby były rezultaty

Marzycielko wspomniałam juz na głownym o microgynon, bo nie wiedziałam, że tu napisałaś,
ja jak brałam przed ciążą(jakiś rok przed przestałam)to było super, czułam sie normalnie, miesiąćzki regularne co do minuty, zero bólu, dość obfite, bez problemowe, libido w normie, waga również,
jak przestałam karmić zacząłam te same, bo wypróbowane, ale niestety pozmieniało mi się wszystko po ciązy i juz nie są dobre, libido prawie zerowe, reszta w normnie, ale jeszcze na początku silne bóle głowy, które przeszły przy drugim opakowaniu

jeśli o nadżerke chodzi miałam jakiś rok przed ciążą(nie pamiętam już dokładnie)taką dość ....zaawansowaną, widziałam na monitorze, ale udało się wyleczyć lekami, potem się pojawiła znów w ciązy, ale taka delikatna, ale po ciąży jakos się samo wyleczyło(potwierdzone przez 3lekarzy:tak::-Dtakże ok)
więc nie wiem jaka jest u ciebie dokładnie sytyacja, przepraszam niedoczytałam wszystkiego, ale może spróbuj najpierw farmakologicznie, może u ciebie tez będzie skuteczne, i nie będziesz muasiała wypalać, trzymam kciuki

Dziewczynki znacie jakies sposoby na przytycie:eek:? Normalnie chudnę w oczach, spodnie w rozmiarze 34 leca mi z tylka, jem non stop, a przytyc nie moge:-( I jeszcze wszyscy mi mowia, ze taka chuda jestem, ze źle wygladam, a mi samej z tym źle i jeszcze gorzej jak inni mnie dołują:-( Może miała któraś z Was taki problem?

Dziewczynki znacie jakies sposoby na przytycie:eek:? Normalnie chudnę w oczach, spodnie w rozmiarze 34 leca mi z tylka, jem non stop, a przytyc nie moge:-( I jeszcze wszyscy mi mowia, ze taka chuda jestem, ze źle wygladam, a mi samej z tym źle i jeszcze gorzej jak inni mnie dołują:-( Może miała któraś z Was taki problem?
i tak zle i tak nie dobrze, ja nie mog schudnac, a ty nie mozesz przytyc
a moze powinnas zrobic jakies badania:eek::eek:

ja tak miałam kiedyś... oj, z 8 lat temu. Ważyłam 42 kg :szok: moi rodzice myśleli że mam anoreksję albo bulimię a ja jadłam wszystko i sobie nie żałowałam... niestety, nie znam sposobu na przytycie, mi się to samo unormowało, nadal byłam bardzo szczupła - bo ważyłam 48kg ale było mi z tym dobrze. A później wyjechałam do Holandii i kilka miesięcy na nakoksowanym żarciu zrobiło swoje :eek::eek: 10kg do przodu :sorry: później ciąża...a teraz... ehhh, teraz to pozostały mi tylko marzenia o mojej figurze :-:)-:)-:)-:)-:)-(

ja tak miałam kiedyś... oj, z 8 lat temu. Ważyłam 42 kg :szok: moi rodzice myśleli że mam anoreksję albo bulimię a ja jadłam wszystko i sobie nie żałowałam... niestety, nie znam sposobu na przytycie, mi się to samo unormowało, nadal byłam bardzo szczupła - bo ważyłam 48kg ale było mi z tym dobrze. A później wyjechałam do Holandii i kilka miesięcy na nakoksowanym żarciu zrobiło swoje :eek::eek: 10kg do przodu :sorry: później ciąża...a teraz... ehhh, teraz to pozostały mi tylko marzenia o mojej figurze :-:)-:)-:)-:)-:)-(
no wlasnie marzenia......chociaz ja juz chyba niemam marzen, juz tak na zawsze zostane Wielorybem, w sobote spakowalam wsztsrkie swoje stare ciuchy no normalnie sie poryczalam, zdecydowalam je oddac, bo skoro przez 10mies nic si nie zmienilo to po co maja mi zajmowacmiejsce w szafie:-:)-:)-(

Radziłabym iść do lekarza i zrobić podstawowe badania. Moja mama miała podobny problem okazało sie że ma problemy z tarczycą , dostała jakies leki i udało jej sie przytyc pare kilo:tak::tak:

reklama
Do góry