mamusia2008
mamusia Karolinki
jak na razie nie moge sobie pozwolic na dietyka, bo w wawie kasuja 1000zl za cala terapie odchudzajaca:-(To kiepsko. Ja bym chyba oszalała. A byłaś kiedyś u dietetyka? Bo już sama nie wiem co ci doradzić...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak na razie nie moge sobie pozwolic na dietyka, bo w wawie kasuja 1000zl za cala terapie odchudzajaca:-(To kiepsko. Ja bym chyba oszalała. A byłaś kiedyś u dietetyka? Bo już sama nie wiem co ci doradzić...
inni lekarzy nic nie dadza, poniewaz mam za wysoka prolaktyne, czyli hormon ktory moze byc wysoki tylko pod czas karmienia piersia, a u mnie jest non stop i przez ten hormon nie moge schudnac, bo on blokuje przemiane materii i przez niego magazynuje sie woda w organizmie, juz 6 lat biore leki na obnizenie prolaktyny i jak tylko spadnie to udaje mi sie schudnac, jak narazie to karmilam piersia i moja prolaktyna przy normie 500 byla 2500Rano jem bułeczkę sojową z ziarnami np z pastellą jajeczną lub jakąś wędlinką lub serkiem topionym...
Na drugie śniadanie np jogurt owocowy lub serek danio lub jakis owoc
Na obiad co popadnie teraz
Po obiedzie jakis owoc.
Kolacja albo jakieś kanapeczki albo jakaś sałatka albo gorący kubek knorra
Ale powiem Ci ze jem bardzo dużo grapefruitów i pomarańczy...może w tym coś jest...kiedyś słyszałam o diecie grapefruitowej
Ważne jest to że jem codziennie dokładnie o tej samej godzinie wszystko i jem bardzo powoli...tak ze często coś jeszcze na talerzu zostawim bo czuję się pełna.
A jesli to u Ciebie przez te hormony? No to może trzeba by było się tym bardziej zainteresowac, odwiedzić innych lekarzy...?
, wiec po odstawieniu od piersi wrocilam do tego leku co mam brac cale zycie i mam nadzieje ze ta prolaktyna chociaz troche spadla, a badanie prolaktyne mam zrobic w tym miesiacu, i jesli ona jeszce sie nie obnizyla to dlatego nie moge schudnac:-(plus mam mikrogruczolaka przysadki 4mm x 6mm, czyli mialam do ciazy, w poniedzialek bylam na rezonansie i mam nadzieje ze nie zwiekszyl mi sie, bo po ciazy roznie bywa zmnijesza lub zwieksza sie, wyniki w sobote tego rezonansu, a najgorzej jest to ze z tym gruczolakiem i prolaktyna mozna borykac sie caly zycie, ono mi tam w niczym nie przeszkadza tylko ze czesto boli mnie glowa no i dupa z odchudzaniainni lekarzy nic nie dadza, poniewaz mam za wysoka prolaktyne, czyli hormon ktory moze byc wysoki tylko pod czas karmienia piersia, a u mnie jest non stop i przez ten hormon nie moge schudnac, bo on blokuje przemiane materii i przez niego magazynuje sie woda w organizmie, juz 6 lat biore leki na obnizenie prolaktyny i jak tylko spadnie to udaje mi sie schudnac, jak narazie to karmilam piersia i moja prolaktyna przy normie 500 byla 2500, wiec po odstawieniu od piersi wrocilam do tego leku co mam brac cale zycie i mam nadzieje ze ta prolaktyna chociaz troche spadla, a badanie prolaktyne mam zrobic w tym miesiacu, i jesli ona jeszce sie nie obnizyla to dlatego nie moge schudnac:-(plus mam mikrogruczolaka przysadki 4mm x 6mm, czyli mialam do ciazy, w poniedzialek bylam na rezonansie i mam nadzieje ze nie zwiekszyl mi sie, bo po ciazy roznie bywa zmnijesza lub zwieksza sie, wyniki w sobote tego rezonansu, a najgorzej jest to ze z tym gruczolakiem i prolaktyna mozna borykac sie caly zycie, ono mi tam w niczym nie przeszkadza tylko ze czesto boli mnie glowa no i dupa z odchudzania
no to tyle na temat moje wagi i hormonow
wiesz co tu nie chodzi o rozmiar, chodzi o to ze nie widze tych faldekpod biustonoszem i nie mam obwislego brzuchaMamusia a o ile rozmiarów cię to wyszczupla?
dla mnie rewelacja, bo i nogi i wszytsko sie chowa pod nimTo super, bo bardzo tani ten gorset i zastanawiam się co to jest warte. Czy oddycha itd.