inni lekarzy nic nie dadza, poniewaz mam za wysoka prolaktyne, czyli hormon ktory moze byc wysoki tylko pod czas karmienia piersia, a u mnie jest non stop i przez ten hormon nie moge schudnac, bo on blokuje przemiane materii i przez niego magazynuje sie woda w organizmie, juz 6 lat biore leki na obnizenie prolaktyny i jak tylko spadnie to udaje mi sie schudnac, jak narazie to karmilam piersia i moja prolaktyna przy normie 500 byla 2500

, wiec po odstawieniu od piersi wrocilam do tego leku co mam brac cale zycie i mam nadzieje ze ta prolaktyna chociaz troche spadla, a badanie prolaktyne mam zrobic w tym miesiacu, i jesli ona jeszce sie nie obnizyla to dlatego nie moge schudnac:-(plus mam mikrogruczolaka przysadki 4mm x 6mm, czyli mialam do ciazy, w poniedzialek bylam na rezonansie i mam nadzieje ze nie zwiekszyl mi sie, bo po ciazy roznie bywa zmnijesza lub zwieksza sie, wyniki w sobote tego rezonansu, a najgorzej jest to ze z tym gruczolakiem i prolaktyna mozna borykac sie caly zycie, ono mi tam w niczym nie przeszkadza tylko ze czesto boli mnie glowa no i dupa z odchudzania
no to tyle na temat moje wagi i hormonow