Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
dla mnie rewelacja, bo i nogi i wszytsko sie chowa pod nim![]()
Super, może też zainwestuję:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dla mnie rewelacja, bo i nogi i wszytsko sie chowa pod nim![]()
Też mam taki gorset i bardzo mi sie podobał tylko niestety kupowałam go zaraz po porodzie jak było mnie 10kg mniej i teraz ciężko mi się w niego wbicsluchajcie wlasnie przyszedl mi gorset wyszczuplajacy, dla mnie rewelacja, polecam
SLIM LIFT GORSET WYSZCZUPLAJĄCY+ RAMIACZKA XL (755899297) - Aukcje internetowe Allegro
nie no wiadomo ze nie bedziesz nagle wygladac 10 kilo mniej, dla mnie super, bo nie wisza mi zadne faldy,wiec lepiej wieloryb bez fald niz wieloryb z faldamiTeż mam taki gorset i bardzo mi sie podobał tylko niestety kupowałam go zaraz po porodzie jak było mnie 10kg mniej i teraz ciężko mi się w niego wbic
No i niestety on nie wyszczupla aż tak jak na tych zdjęciachAle ogólnie jest bardzo fajny
![]()
sluchajcie wlasnie przyszedl mi gorset wyszczuplajacy, dla mnie rewelacja, polecam
SLIM LIFT GORSET WYSZCZUPLAJĄCY+ RAMIACZKA XL (755899297) - Aukcje internetowe Allegro
no bo jestes laska bez gorsetu i niema co tobie pod nim chowacja mam taki i niestety nie jestem zadowolonapowiem szczerze że jak dla mnie były to pieniądze wyrzucone w błoto, ponieważ nie widzę różnicy przed i po założeniu takiego gorsetu
![]()
ja zawsze mowie prawdehahahah, dobre
miło że tak mówisz, szkoda tylko że to nie jest prawda![]()