reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

widze temat wagi...acho...no to ja mam chyba mały problem:sorry:
otóż odkąd zaczęłam biegać, a będzie to teraz...yyy...jakies 2tygodnie chyba???
ważyłam się na początku to było 59kg, teraz wchodze na wagę wacha sie między 55-56kg, przy wzroście 163cm, niby źle nie jest, ale czegoś tu nie rozumiem...łydki to mi sie tak umięśniły, że sama w szoku jestem, że w tak krótkim czasie:szok:
ale kurcze brzuch ani rusz:no:może ciuteczkę tylko mniejszy, ćwiczyć brzuszków narazie nie chce, no bo nie ma sensu, jak jeszcze tyle tłuszczyku jest, swteirdziłam, że jeszcze sie wstrzymam, wiem, że to może jeszcze wcześnie, no ale dziwne, że na wadze widać rezultaty, na nogach tez a brzuch???bezsensu:wściekła/y::-(

reklama
miałam Wam napisać już ostatnio ale zapomniałam :sorry:
odnośnie moich bóli kręgosłupa... wtedy co byłam u lekarza, przepisała mi tabletki, biorę je dwa razy dziennie i jest ogromna poprawa :tak: tylko czasami coś zaboli, ale rzadko :tak: nawet nie wiecie jaka to ulga dla mnie :-) tylko, kurcze, przecież nie mogę cały czas faszerować się tabletkami, skończę to opakowanie i zobaczymy co dalej :sorry:
acha, i lekarka powiedziała mi że to raczej od dźwigania małego :sorry:

Hej!!
Schudłam znów ociupinkę.... :tak::tak::tak:. Obecnie 64. Super, bo waga cały czas spada. Trwa to baaaaaaardzo długo - ale efekty coraz bardziej widać... jednak brzuszek nadal odstaje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::no::no:
Muszę zmienić w paseczku, ale poczekam chyba jak jeszcze 1 kg spadnie, bo to tak miło jak więcej spada i taki człowiek szczęśliwy jak może zmenić gdy znacznie widać różnicę... :tak:
gratulacje
Hej dziewczny - ale to dziwne wszystko. Niektór z nas od razu po porodzie chude jak patyki były i teraz przytyły prawie po 11 miesiącach... a niektór z nas po porodzie jak słonice grube były (bez obrazy- mówię m. in o sobie) i chudną dopiero teraz po miesiącach.
a niektore ni chudna wcale:-(
ja tam wcale nie widziałam, żeby z Ciebie był klopsik
ja rowniez
widze temat wagi...acho...no to ja mam chyba mały problem:sorry:
otóż odkąd zaczęłam biegać, a będzie to teraz...yyy...jakies 2tygodnie chyba???
ważyłam się na początku to było 59kg, teraz wchodze na wagę wacha sie między 55-56kg, przy wzroście 163cm, niby źle nie jest, ale czegoś tu nie rozumiem...łydki to mi sie tak umięśniły, że sama w szoku jestem, że w tak krótkim czasie:szok:
ale kurcze brzuch ani rusz:no:może ciuteczkę tylko mniejszy, ćwiczyć brzuszków narazie nie chce, no bo nie ma sensu, jak jeszcze tyle tłuszczyku jest, swteirdziłam, że jeszcze sie wstrzymam, wiem, że to może jeszcze wcześnie, no ale dziwne, że na wadze widać rezultaty, na nogach tez a brzuch???bezsensu:wściekła/y::-(
ja kiedys tez biegalam i zamiast schudnac to wyrobilam sobie takie lydki, ze szkoda gadac, nigdy wiecej nie bede biegac bo mi to wcale nie pomaga a tylko szkodzi, bo kiedys mialam normalne lydki a od tego czasu umiesnione wielke i twarde, be

Żania ja ćwiczyłam jogę i gdyby nie to, że się przeprowadziłam i w miejscowości w której mieszkam jogi nie ma, to bym chodziła.
Polecam. Uczysz się na nowo swojego ciała, przełamujesz granice, wyciszasz się a do tego fajnie kształtuje sylwetkę

Agatka było napisane ze joga nic więcej:(

Zapominajka i Agatka macie jakaś dietę? bo widzę po suwaczkach ze zrzuciłyście już sporo ja też bym chciała.
Wiem że najlepsza dieta to nie żryj tyle ale może macie jakas inna:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja mam taki problem.Biorę tabletki anty i w ostatnim tygodniu zapomniałam o tabletce.Wzięłam ją na drugi dzień i tak,jak napisali na ulotce nie robiłam sobie tygodniowej przerwy tylko zaczęłam od razu następne opakowanie.Na ulotce napisali,że w takim wypadku można w ogóle nie dostać krwawienia,ewentualnie mogą wystąpić plamienia.Ja ostatnią tabletkę ze starego opakowania wzięłam w poniedziałek.We wtorek zaczęło się plamienie,w środę był to już raczej okres niż plamienie.I trwa to już...16 dzień:szok: Teraz to juz jest tak delikatnie,ale dalej jest.W poniedziałek biore ostatnią tabletkę i robię tydzień przerwy,w której powinnam dostać okres...Przecież ja się wykrwawię:sorry: Miała któraś z Was coś takiego???????

Dziewczyny ja mam taki problem.Biorę tabletki anty i w ostatnim tygodniu zapomniałam o tabletce.Wzięłam ją na drugi dzień i tak,jak napisali na ulotce nie robiłam sobie tygodniowej przerwy tylko zaczęłam od razu następne opakowanie.Na ulotce napisali,że w takim wypadku można w ogóle nie dostać krwawienia,ewentualnie mogą wystąpić plamienia.Ja ostatnią tabletkę ze starego opakowania wzięłam w poniedziałek.We wtorek zaczęło się plamienie,w środę był to już raczej okres niż plamienie.I trwa to już...16 dzień:szok: Teraz to juz jest tak delikatnie,ale dalej jest.W poniedziałek biore ostatnią tabletkę i robię tydzień przerwy,w której powinnam dostać okres...Przecież ja się wykrwawię:sorry: Miała któraś z Was coś takiego???????

Nigdy:eek:

Ja przez chwilę stosowałam dietę gryczaną, a teraz przymierzam się do proteinowej.

reklama
Nigdy:eek:

Ja przez chwilę stosowałam dietę gryczaną, a teraz przymierzam się do proteinowej.
a ja wlasnie chyba wroce do tej gryczanej, bo cos to liczenie kalorii (widocznie 1200zl to dla mnie za duzo ;-);-);-)) nic dobrego mi nie robi, przez 2 tyg zamiast schudnac to kilo mi sie przytylo, a tam ja juz nie mam sil na to wszytsko

Do góry